Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erről mit gondoltok?

Erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt d.u. csináltam egy nagyon halvány pozitív textet amit szinte nem is láttam és csak később tűnt fel.Ma reggel csináltam egy újat amit már ha lefotózom is látni a 2 csíkot.Már egy ideje fáj a cicim és hó végére várom vagy köv. hó 4-e felé.Ez a reggeli text eredménye [link]
2013. szept. 27. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért írtad ki ezt a kérdést? Van pozitív teszted, akkor mit gondolnánk?
2013. szept. 27. 19:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért mert ez nagyon halvány és ne egyből jelent meg!Azért írtam ki,hogy szerintetek ez tényleg pozitívnak mondható e.De ha ilyen flegmán válaszolnak inkább ki se írom............................
2013. szept. 27. 19:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen ez pozitív,csak még halvány! :)

2 nap múlva ismételd meg reggeli első vizeletből!

2013. szept. 27. 19:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Hétfőn vagy kedden textelek újra.Köszi
2013. szept. 27. 19:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó tesztet vettél,mert már szépen mutatja a nemvárt előtt is :) Vagy 10es a teszt erőssége,vagy előbb lehetett peteérésed. Gratulálok,szépen látni,pár nap múlva erősebb lesz,de nem biztos,hogy 2 nap múlva,van akinek 5-6 nap is kell,de erősödni fog :)
2013. szept. 28. 09:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem 10 es erősségű,de még jövőhéten textelek 1-et :) Az elsőt facelle belemártóssal csináltam, azt szinte alig lehetett látni.Ezt pedig Hcg line kazettás reggeli vizeletből.
2013. szept. 28. 09:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja és köszi szépen :)
2013. szept. 28. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!