Vannak-e pszichén tünetei az esetleges beágyazódásnak?
Annyit szeretnék kérdezni, hogy amikor elkezdődik a beágyazódás (elvileg 5.-7. nap), akkor elkezdődik -e a hormontermelődés, esetleg változás is? Tehát lehetséges-e viselkedésbeli változás..
Gondolok itt arra, hogy furán érzem magam, kicsit szédülök, hiperérzékennyé válok, egy - két dühkitörés, ok nélküli sírás, és majd meg akarok fagyni a folyamatosan fűtött irodában! (meleg van, de jéghidegek a kezeim...) ami nagyon nem jellemző rám!!! Ma reggel óta vagyok ilyen, most kaptam egy kis hideg fejmosást, hogy viselkedjek már, és akkor gondolkodtam el, hogy o-óóó.... nem jellemző ez rám, és semmi másra nem bírok következtetni, csak a fentebb írtakra.
Szeretnénk babát, de én nem merek semmit se gondolni, meg hinni se, addig, ameddig nem biztos a dolog. Ilyet nem éreztem még azelőtt. 10.-én kellene megjönnie, 30.-án voltunk együtt. Hmm.. megszakításos módszerrel védekeztünk, de sajnos nem lett megszakítva, és közvetlen utána zuhany alá rohantam: nos, semmi, de semmi nem jött vissza életem párjának hímivarsejtjeiből. Tehát lehet, hogy gólt lőtt.
Kérem, csak olyanok válaszoljanak, akik biztosak a válaszban, talánokra és a frontra való hivatkozás nem érdekel... Csak a kérdésemre szeretnék választ kapni, hogy lehetséges-e, avagy teljességgel lehetetlen.
Köszönöm,
24 éves nő
Azt mondjuk nem értem,hogy ha babát akartok, akkor miért szakítjátok meg, bár a ti dolgotok!
De nem, ilyenek szerintem nem érezhetsz.
A beágyazódáskor még olyan minimális hormon termelődik,hogy nem okozhat tüneteket!
Szeretnénk, de nem most, azonnal. :)
Köszi szépen a gyors választ. Tehát akkor annyira minimális még (ha a fent említett szituáció van), hogy még nem okozhat semmi ilyesmit. Ha meg nem jön meg és pozitív lesz esetleg a teszt (amiben reménykedek is azért), akkor írok jövő héten (akkor is ha nincs baba a dologban).
Ez erős sztori!!! :) Szegény férjed... bár az én párom is kapott ma délben olyanért, ami általában totál hidegen hagy, sőt észre se veszem... speciel ma azon akadtam ki, hogy miért A és miért nem B pontba pakolta a holmijait... de olyan szinte, hogy valóban el is sírtam magamat!! Hú bakker..
Meglátjuk, remélem a legjobbakat!! :) Addig is haladok a munkával, és igyekszek nem törni - zúzni saját kis irodámban...
Én is csatlakozom a "rejtélyes tünetű kora-kismamákhoz" :)7
Borzasztó fura volt nekem is a beágyazódás körüli időszak. Egyrészt napokon keresztül fájdogált a fejem, pedig nem jellemző, utána sem fájt soha a 9 hónap folyamán. És olyan hisztirohamokat kaptam, hogy a férjem csak pislogott. Pl annyira zavart akkortájt a horkolása, hogy egyik éjszaka nagy dirrel-durral összeszedtem az ágyneműmet, és kifeküdtem egy pokrócra a konyha padlójára aludni (akkor még csak egy egyszobás lakásban lakunk, máshová nem nagyon menekülhettem), persze majd megölt az ideg, meg pityeregtem is, hogy nem bírok tőle aludni...nagyon fura volt, úgy zengett a fejem, hogy azt hittem beleőrülök. Reggel persze durrogtam, hogy nem hagyott aludni és a fejem is miatta fájdult meg persze :)Pár napig szinte egymáshoz sem szóltunk (vagyis hamar rájött, hogy nem lehet hozzámszólni :D) Utána mintha mi se történt volna...nem történtek ilyenek, pedig már 2 éves lesz a lányunk, és persze előtte sem volt jellemző az ilyesmi.
Szóval lehet, hogy nincs racionális magyarázat, mert apró változások törétnnek, de én hiszem, hogy amiatt volt...
Sajnos megjött.. :(
De nem adom fel! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!