Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet a baj? Minden hónap...

Mi lehet a baj? Minden hónap végén pozitív a tesztem, aztán mégis pár nap késés után megjön. Na de ennyiszer?

Figyelt kérdés
Dokim szerint ez természetes, nem küld sehová, mert van már egy gyermekünk, és szerinte sehol nem foglalkoznának velünk.2 és fél éve próbálkozunk. Ez idő alatt kb.10 alkalommal volt pozitív tesztem, és ebből kettő missed ab-val végződött. Hová menjek?
2013. dec. 5. 09:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
De,gondolkodom rajta.pont egy éve estem teherbe,februárba műtöttek(még élt a drága),május óta próbálkozunk újra,szeptemberbe volt a 6.héten spontán vetélés.pozi teszt volt,de petezsákot.nem láttunk.májusig várok,doki azt mondta,h.akkor elküld vérvételre.addig bizakodok.:(
2013. dec. 5. 13:55
 22/27 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát, neked sem lehet könnyű! Hasonlóan jártunk mi is. Tavaly májusban műtöttek 16 hetesen megindult a szülés, a babának semmi baja nem volt, de nem tudták megmondani, hogy mi történt. Utána szeptemberben műtöttek 9 hetesen megállt a szívműködés. Azóta csak a pozitív tesztjeim vannak. Nem értem az orvosokat, csak legyintenek, egy vagyunk a sok közül, nekik mindegy mennyi gyerek születik. Másoknak meg olyan könnyen megy...

2013. dec. 6. 10:13
 23/27 anonim ***** válasza:
Hát tényleg hasonlóan alakul a sorsunk.:( privibe megírhatnád,h.neked ki az orvosod.lehet az mint nekem.nekem 16 hetes terhességet azért kellett megszakítani,mert volt egy heamatomám,ami nem ürült ki,és nagyon bevéreztem,és azt mondta az orvos,h.nem engedi tovább a terhességet,mert elvérzek.de a baba jól volt.nem indult be a vetélés.rugdosott mikor beadták az altatót. :'(
2013. dec. 6. 11:43
 24/27 A kérdező kommentje:
Még a hideg is kirázott! Sajnálom nagyon! Fájó emlékeim vannak nekem is! Nekem elindult a szülés, de nem fejeződött be. Kiszakadt a magzatburok, egy éjszakán át várattak, hogy megszüljek, végig éreztem hogy mocorog, mintha maradni akart volna... ,aztán másnap műtét. Sohasem fogom elfelejteni, teljesen feldolgozni ezeket az emlékeket. Már arra is gondoltam, hogy lehet ezért nem akar jönni a baba.
2013. dec. 6. 12:51
 25/27 anonim ***** válasza:
Különben én is erre gondolok.minden nap sísok,mikor nem lát senki,nem dolgoztam fel.nem is fogom.ráadásul a kislányunk 5 éve elsőre összejött,tavaly a pici is,és azóta nem jön.picit abban a hónapban mikor összejött lazítottam,mert nagyon sokminden összejött,lett egy pozi tesztem,bepánikoltam,fél percenként néztem nem vérzek-e,volt,h.még a papírzsepivel picit jobban fel is nyúltam,nem voltam benne biztos,h.kész vagyoke rá,és két hét késéssel megjött.úgyh.nekem tuti pszichés oka is van.:( :S
2013. dec. 6. 13:27
 26/27 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre. Jó kicsit beszélni erről, főleg olyannal, aki meg is érti min menetem keresztül. Köszi, hogy írsz, írtál! Kitartás! Én a Kaáli Intézeten is gondolkodtam, lassan el kellene indulnunk valamerre. Vagy előbb pszichológus?
2013. dec. 6. 13:36
 27/27 anonim ***** válasza:
Hát szerintem előbb a lelki oldalát kéne rendbetenni,mert amíg rettegünk egy új terhességtől,addig nem is jön össze.amugy érdekes,mert peteérés után rettegek,mikor megjön meg összeomlok.úgyh.szerintem inkább lelki eredetű mint fizikai.mert tényleg érdekes,h.mikor nem görcsöltem,nem gondoltam rá annyit,és összejött.igen jó végre vkivel beszélni róla.mekkora gyermeked van?fiú,vagy lány?vele nem volt gond?
2013. dec. 6. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!