Mi lehet a baj? Minden hónap végén pozitív a tesztem, aztán mégis pár nap késés után megjön. Na de ennyiszer?
Figyelt kérdés
Dokim szerint ez természetes, nem küld sehová, mert van már egy gyermekünk, és szerinte sehol nem foglalkoznának velünk.2 és fél éve próbálkozunk. Ez idő alatt kb.10 alkalommal volt pozitív tesztem, és ebből kettő missed ab-val végződött. Hová menjek?2013. dec. 5. 09:48
11/27 A kérdező kommentje:
Amúgy győri vagy mosonmagyaróvári orvos lenne jó nekem.
2013. dec. 5. 10:14
12/27 anonim válasza:
Én elmennék egy másik nőgyógyászhoz is. Vkihez, akinek a hormonok a szakterülete. PCOS fórumokon érdeklődj és az összes eddigi leletedet vidd majd el az ajánlott orvoshoz.
13/27 anonim válasza:
ha győri vagy akkor miért akarsz Móvárra menni? Győrben meg mint tudjuk itt a Kaáli intézet :) még helyben is vagy ha erre kerülne a sor... de bízzunk benne hogy nem lesz rá szükség... itt egy endokrinológus Győrben: :)
Dr.Horváth Katalin
Endokrinológiai rendelés
Rendelő:
9024 Győr, Lajta u. 36. sz.
alatti háziorvosi rendelő
Bejelentkezés:
hétköznap: 14-15 óra között
06-30-486-2777
Rendelés:
Kedd: 16.00-18.00
14/27 anonim válasza:
ez magán rendelés... csak hogy ha mész úgy készülj! :)
15/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Fel is hívom! Mennyibe kerül egy rendelés?
2013. dec. 5. 10:55
16/27 anonim válasza:
azt nem tudom sajnos.. kérdezd meg tőle, hogy ne érjen váratlanul.. őszinte leszek : googliba kerestem ki neked a nevet :) de azért megmondhatod ki az a nőgyógyász akihez ne menjek Győrben :D
17/27 A kérdező kommentje:
Azért köszi, hogy kerestél! Akkor nincs tapasztalatod ennél a dokinál.
Bocsi, de inkább nem mondanék nevet, mert amúgy nagyon szeretem mint doki, nála szültem, és nagyon meg voltam vele elégedve, nem szeretném rossz hírét kelteni.
2013. dec. 5. 11:11
18/27 anonim válasza:
Bocsi,h.írok,érdemben nem tudok hozzászólni,csak engem is érdekelne,mert én is ebben a cipőben járok,csak eddig nekem még "csak" két vetélésem volt egy év alatt,abból egy 16 hetesen,egy meg 6 hetesen,és velem se foglalkozik az orvos,mert van már egy 5 évesünk.hiába könyörgök vérvételér,elhajt,h.a legnagyobb baj,h.rágörcsölök... Ja,én is győri vagyok.
19/27 A kérdező kommentje:
Kedves 18-as. Együtt érzek veled, szörnyű ez a tehetetlenség. Én elmegyek ehhez az Endokrinológushoz, egy próbát megér, kíváncsi vagyok a véleményére. Te nem gondolkozol ezen?
2013. dec. 5. 11:22
20/27 anonim válasza:
oké ne mondj nevet, megértem :) csak a dokit nem hogy tényleg miért nem küld tovább... miért gondolják hogy 1 gyerek elég? had mi szülők döntsük már el hogy mennyit szeretnénk... vagy azt hiszi mivel 1 van nem lehet probléma és feleslegesek a vizsgálatok? ezt meg tudnia kéne hogy bármi változhat... szóval sehogy sem értem! :) sok sikert mind a kettőtöknek.. ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!