Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok? 3 napja menstruáltam, ma kiszakadt a gumi. Azonnal mentem fürdeni egy kád forró vízben.
Figyelt kérdés
2013. dec. 5. 01:04
1/4 anonim válasza:
A ciklus 3. napja nem tartozik a termékeny napok közé. A peteérés a ciklus felénél van kb. Ettől függetlenül bármikor lehet baj, még ha nem is nagy rá az esély. A forró víz szerintem nem sokat segített a dolgon. Ha nagyon izgulós vagy, és nagyon rosszkor jönne a baba, lehet, hogy jobb ha beveszel egy 72 órás tablettát.
2/4 anonim válasza:
Egyik jobb mint a másik..
Terhes MÉG nem lehetsz MÉG!
Esemény utáni akkor javallott, ha került beléd sperma, de akkor mindenképp.
Első! Ha 3 napja menstruált, akkor az a menstruáció hosszától függően a cilus 7-11. napja. Szóval mindjárt rizikósabb..
3/4 anonim válasza:
Hát ilyen esetben nem a kád forroviz segit, hanem esemény utáni tabi. Sztem menj érte
4/4 anonim válasza:
Egyet értek a 3-assal, rizikós a dolog.
És a kád forró víz nem fogamzásgátló módszer, semmit nem ér.
Ha csak az aktus végén vettétek észre, hogy kiszakadt a gumi, és a párod elment, akkor szerintem is javasolt az esemény utáni tabletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!