Üdv! Kicsit kínos kérdés. Gumi nélkül szeretkeztem barátnőmmel és amikor kivettem belőle elélveztem így ment rá is egy kis ondó. Ettől teherbe eshet?
Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 00:02
1/7 anonim válasza:
Hát barátom, onnantól, hogy az előváladékod nem gumiba, hanem a barátnődbe ment, a válaszom igen.
Egyébként csak mert rámegy még nem lesz terhes.
2/7 anonim válasza:
Igen, lehet előváladéktól is lehet terhes.
Ennyire drága a gumi? A pelenka biztosan olcsóbb a kisgyereknek...
3/7 anonim válasza:
Lehet terhes. Hiába veszed ki. Nem az a gond, hogy egy kicsi ráment, hanem hogy óvszer nélkül bedugtad!
A megszakított közösülés nem fogamzásgátlási módszer!
AZ ilyen idiótáktól fog jönni a következő kérdés, hogy mennyi gyerektartást kell fizetnem.
4/7 anonim válasza:
Én az elöváladéktól estem teherbe!!! most vagyok 6 hetes terhes.
figyelj oda jobban ha nem akarsz gyereket!!!!!
védekezettek!!!
mi azért nem védekeztünk csak megszakításosan mert mi úgy voltunk vele hogy ha akar jöhet a baba!!
5/7 anonim válasza:
10 éve védekezek megszakítással, terhes csak akkor lettem,mikor azt akartam, de akkor nem volt megszakítás... Persze van rá esély, de magamból kiindulva... Kb 0,0001%...
6/7 anonim válasza:
Mi 14 éve védekezünk megszakítással,csak akkor lett babánk,amikor akartuk.Nekünk eddig bejött ez a módszer. Bár sok esetben elég az előváladék is.Sztem nem kell annyira azért aggódni.De ha ennyire paráztok,tessék óvszert húzni,vagy a barátnődnek gyógyszert szedni!!! Valóban drágább a pelenka,és a gyerektartást fizetni majd. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!