2 spontán vetélés utan mennyi esélyem van arra, hogy kihordjak egy terhességet?
Figyelt kérdés
Az elso vetelesem a 6. hetben tortent a masodik a 12 hetben. A masodik utan 4 hettel mar rendesen vereztem. Egyelore nem tervezek ujabb terhesseget, de felek, hogy nem tudom majd a kovetkezot sem kihordani.2008. júl. 12. 02:49
1/2 anonim válasza:
teljesen normális félelem. barátnöm két babát pont így vesztett el, ennyi idösen. aztán lemondott róla, nem is godolt rá mikor kiderült a második már majdnem 2 hónapos volt, egyböl veszélyeztetett lett, de egy pici gond nélkül kihordta, plussz leesett otthon 8 hónaposan a lépcsöröl kb egy méternyit és a babának semmi baja nem lett, nem is vérzett. azóta van egy 3 éves kisfia. d volt megint egy vetélése, kb 2-3 hetes lehetett és mensiként jött ki belöle. most megint probálkoznak úgy van vele hogy lehetséges.
2/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem menj el genetikai tanácsadásra és járj utána mitől lehettek a vetélések. Mindenre van megoldás. Sajnos és 5 vetélésen vagyok túl, de nem adtam fel. Augusztusban megyek Dr Fülöp Vilmoshoz Ő ilyen esetekkel foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!