Mit jelol a fuggoleges es a vizszintes sav talalkozasa a diagramon. Csatolva lent a hogorbem?
Mult heten + teszteltem, akkor meg nem volt behuzva ez a ket sav, csak egy fuggoleges volt 16. napra behuzva. Miert tette at ezt a 26. napra es mit jelent ez? Kivancsi vagyok.
[link] Koszonom
Szia!
Ne foglalkozz vele,kicsit elszámolta magát a program. A vízszintes elvileg az alaphőd lenne,a függőleges pedig az ovuláció napja.
A lényeg,h GRATULÁLOK!Boldog babavárást!:)
Gratulálok, nagyon szép a görbéd, de a + teszt még szebb lehet! :-)
Tényleg ne foglalkozz vele, az elmúlt napokban sok mindenkinek átpakolta a program a görbéken bejelölt ovus vonalakat, akár utólag is. Ami még érdekes volt a görbédből, látni, hogy a beágyazódás környékén megugrott még jobban a hő. Az enyém is nagyon megugrott az elmúlt napokban, reménykedek! :-)
Vigyázz magadra!
Jajj de jó neked Istenem!!!
Sikerült:)) Nagyon gratulálok neked és kívánom, hogy gyönyörű terhességed legyen és egészséges,okos babácskád szülessen!!!
/nekem is a (elvi) 13-14. napon ugrott egyett a hőm,de nekem ettől cifrább,úh fogalmam nincs mivan velem :( /
Sziasztok,
Nagyon koszonom a sok-sok gratulat es a jo kivansagot. Nagy orom volt nezni a 2 csikot, a sok csalodas utan. Nagyon drukkolok nektek.
Masodiknak,
Az nagyon jo, ha megugrott es ha fent is marad, nagyon igeretes. Masold be esetleg a gorbedet, ha van kedved. Minden esetre, kivanom, hogy legyen neked is 10 nap mulva 2 csikod.
Szia harmadik,
Ne kenodj el, szerintem nagyon fura gorbekkel is van remeny, ezt igazolja a [link] oldal is. Nagyon drukkolok neked.
Aranyos vagy :)
Mi újság veled,hogy vagy???
3.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!