Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elég az esemény után a 10....

Elég az esemény után a 10. napon tesztelni vagy várnom kell a 14. -ig?

Figyelt kérdés
Ezt a két számot hallom felváltva, hogy a 10. után is valós lesz az eredmény. Ez igaz? Mikor teszteljek?
2013. dec. 1. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Aktus után minimum 2 héttel.
2013. dec. 1. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, 10 nap sokszor kevés. A biztosat a mensi kimaradása után láthatod a teszteken. Addig tök felesleges pocsékolni a pénzt tesztelésre.
2013. dec. 1. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

Nem igaz, hisz 7-10 nap kell ahhoz, hogy a beágyazódás ELKEZDŐDJÖN!

Onnantól termelődik a HCG és néhány nap alatt éri el a teszttel kimutatható szintet.

2013. dec. 1. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A legbiztosabb mindig az, ha akkor tesztel az ember, amikor nem jön meg a vérzése. Így nem idegeskedik feleslegesen és nem is éli bele magát feleslegesen semmibe.

De egyébként ha ennyire türelmetlen vagy, akkor is várd meg a 14. napot.:) És egyébként ez is csak arra vonatkozik, ha érzékeny tesztet használsz. Ha kevésbé érzékeny tesztet használsz, akkor még a 14. napon is korai a tesztelés.

2013. dec. 1. 13:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem aktus után a 10. napon még nem mutathatott semmit a teszt, ugyanis bár nem teszteltem akkor, de a 14. nap reggelén is a 10-es teszt nagyon halvány pozitìv lett csak. Másnap, tehát a 15. nap reggel már szép pozitív lett.
2013. dec. 1. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
48%

Az esemény bármikor lehet, a napokat az ovulációtól számítsd. Mimimum 10 napot várj utána.

Egy nagyon érzékeny teszt esetleg már kimutatná akkor, de nem biztos.

2013. dec. 1. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:
egyetértek a többiekkel! első gyerekemnél 9.napon teszteltem negatív lett, 15-en szép pozitív. most teszteltem szintén 9.napon (minek??), ugyanúgy negatív. megvárom szépen hogy megjön vagy nem, tényleg pazarlás...
2013. dec. 1. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Várd meg a 14. napot. Sok sírástól mented meg magad. Tapasztalat!
2013. dec. 2. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!