Gyakori hüvelygomba miatt kialakulhat meddőség?
Meddőség akkor alakulhat ki hüvelyi fertőzés miatt, ha ezek a fertőzések nincsenek kezelve és gyakran nincsenek kezelve és ezek a fertőzések feljutnak és már a petefészekben, méhben okoznak gyulladást.
De gondolom nálad ilyenről nincs szó. Így ha van fertőzésed, azt mindig kikezeli az orvos, így ebből a szempontból nem következik be ez miatt a meddőség.
nekem gyakran volt hüvelygombám,és még is 2 gyerekem lett.
és ami a legfurcsább a terhességek alatt 1szersem volt..
Nekem 12 éves korom óta rendszeresen volt hüvelygombám . Volt, hogy havonta jártam nőgyógyászhoz. Most 37 éves vagyok, van egy 3 és egy 1 éves gyerekem. Spontán estem teherbe, problémamentes terhességeim és szüléseim voltak.
A rentgeteg fertőzés miatt szinte biztos voltam benne, hogy nem lehet gyerekem, és mégis.
Biztos hogy nem jó, de mondjuk én is van hogy évekig küzködök vele, és van 3 gyerekem. 6 terhességem volt.
Utolsó vegyél grefruitmagcseppet!! Napi 2x 20 csepp lehetőleg kezelés alatt vagy után kezd inni. Nálam végre bevállt! Több mint fél éve. Mostanában már csak itt ott iszom. Előtte az almaecet is jo volt de csak 1 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!