Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rajtam kívül mindenkinek...

Rajtam kívül mindenkinek sikerül elsőre teherbe esni?

Figyelt kérdés

Legalábbis a környezetemben igen, és teljesen el vagyok keseredve. Egy fiam már van, 5 éves lesz. Tavaly ősszel döntöttük el hogy szeretnénk kistesót, 6 hónap után sikerült teherbe esnem, de nem maradt meg sajnos 10 hetesen elveszítettem. Aztán szünet, majd szeptembertől újra próbálkozás, de azóta semmi. Progeszteronhiányom van, de nem kell szednem elvileg rá semmit, csak majd ha összejött a baba. De most már másodszor történik meg az, néhány hónapon belül hogy 24. napra jön meg. Valami nincs rendben szerintem. Menjek másik dokihoz? Mert a mostani azt mondja hogy csak várjak türelemmel. De sajnos nekem az elfogyott.... :(

Várom hasonló cipőben járók tapasztalatait...

2013. nov. 28. 21:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok. Az en kornyezetemben is nagyon sok ismeros teherbe esett mostanaban vagy mar meg is szult. Anyukam olyan nagy orommel mondogatja, hogy ez az ismeros is, az is babat var, es en nem tudok mar nekik orulni... Anyukam nem tudja, hogy szeretnenk 3. gyereket, nem is mondom meg neki, legalabb o ne idegeskedjen, ami szokasa. Es en mar kb minden terhes nore csunyan nezek az utcan :(
2013. nov. 29. 21:30
 12/12 A kérdező kommentje:

Utolsó mintha magamat hallanám. Ugyanezeket érzem. A dokimnak hasonló a hozzáállása, én is elgondolkodtam a váltáson. A férfiak valóban nem tudják ezt megérteni, hogy mit érzünk, és sok nő sem, akinek pl rögtön összejött, vagy 2-3. hónapban.

Én szorítok Neked, hogy mielőbb sikerüljön a 3. babó!!

2013. nov. 30. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!