Rajtam kívül mindenkinek sikerül elsőre teherbe esni?
Legalábbis a környezetemben igen, és teljesen el vagyok keseredve. Egy fiam már van, 5 éves lesz. Tavaly ősszel döntöttük el hogy szeretnénk kistesót, 6 hónap után sikerült teherbe esnem, de nem maradt meg sajnos 10 hetesen elveszítettem. Aztán szünet, majd szeptembertől újra próbálkozás, de azóta semmi. Progeszteronhiányom van, de nem kell szednem elvileg rá semmit, csak majd ha összejött a baba. De most már másodszor történik meg az, néhány hónapon belül hogy 24. napra jön meg. Valami nincs rendben szerintem. Menjek másik dokihoz? Mert a mostani azt mondja hogy csak várjak türelemmel. De sajnos nekem az elfogyott.... :(
Várom hasonló cipőben járók tapasztalatait...
sok nőtől hallottam, hogy a két gyerek között egy elment. testvérem 3 éves gyereke mellé akart egy kistesót, az ővé is 5-6 hetesen elment. de mikor a fia 5 éves lett, megfogant a második gyerek.
van ilyen, ne aggódj. ha egyszer már sikerült, másodszorra is fog. minden okkal történik! :)
a 24 napos ciklusról egy nődokit kérdezz meg, bár 1-2 alkalom még nem jelent semmit.
amúgy a fiad fogantatási hónapja is esélyes, lehet, hogy az a termékeny időszakod (nálunk anyai ágon júli-augusztus-szeptember hónapok voltak a termékenyek, ahogy születtünk, született anyukánk például...) :)
kitartás! :)
...nekem nemhogy elsőre nem sikerült, de sajnos már több mint 10 éve várjuk eredménytelenül a gyermekáldást...
Rengeteg harcot megvívtunk a hosszú évek alatt, de így a 40 felé közeledve már sajnos nem fűzhetek hozzá túl nagy reményeket... Pedig legalább egy gyermeket nagyon szerettünk volna, de úgy tűnik, ez sem adatik meg mindenkinek.
Szia! Nem vagy egyedül! Rajtad kívül még nagyon sokan vagyunk, akiknek nem elsőre jön össze a baba!
Nekem is van már egy gyermekem, a másikat egy éve elveszítettem a 7. héten, azóta meg nem sikerült teherbe esnem. Mi is várjuk nagyon, talán éppen ez a baj, ugyanis mind a kétszer úgy lettem terhes, hogy nem is gondoltam ilyesmire. Most meg mióta szeretném nem megy... Persze a ciklusom nekem is felborult, már arra sem lehet alapozni. Talán tud majd valami okosat mondani az orvos ezzel kapcsolatban, de majd kérlek oszd meg velem, nagyon kíváncsi vagyok! Köszönöm!
Mi több mint két évig vártunk babára, és közben elvesztettünk egyet.
Most várjuk a kistesót, remélem ő is velünk marad (ő sem jött össze elsőre. Abban a hónapban jött, amikor hormonvizsgálatokat csináltattam, hogy kell-e valamilyen gyógyszer).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!