Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet a ciklusom 19....

Hogy lehet a ciklusom 19. napján 17 mm-es petesejtem?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam ultrahangom más miatt, és ott mondta a drnő ezt az eredményt, és kérdezte, hogy a ciklusom felénél lehetek?

Otthon számoltam utána és nagyon meglepődtem. A ciklusaim 25-28 naposak, és biztos nem számoltam el. Azt mondta, most a 7végén kellene akcióznunk.

Szerintetek?

2009. nov. 21. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nem a petesejt mérete hanem annak a tüszőnek a mérete amiből megrepedve kiszabadul a petesejt. A tüsző 20 mm feletti nagyságnál szokott megrepedni. Napi átlagban 1-2 mm nő a tüsző, ezért reálisnak tűnik, hogy valamikor hétvégén várható a repedés.
2009. nov. 21. 10:39
 2/4 anonim ***** válasza:
teljesen igaza van az elsőnek. Maga a petesejt akkora mint ezen a betűn a pont : i
2009. nov. 21. 10:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Jó, de nem ez a gondom, hanem hogy miért a 19. napon?
2009. nov. 21. 10:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem a ciklus közepén van (mindig) peteérés. Ez csúszhat ide- oda 2-3 napot is. meg mellesleg ha megérik a pete nem rögtön van tüszőrepedés .

Tulképp ez számít, hogy mikor indul el a "nagy vándorútra".

2009. nov. 21. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!