Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Merjek digitális tesztet...

Merjek digitális tesztet venni? Valós eredményt fog mutatni? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

16.-án voltunk együtt, legalább is úgy gondolom abból foganhatott baba. Ha jól számolom, akkor ez a 12.-ik nap? Ha holnap reggel csinálnám meg már biztos eredményt mutatna?

Köszönöm!

2013. nov. 28. 14:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Na mi újság?
2013. nov. 29. 10:21
 12/22 anonim ***** válasza:
?
2013. nov. 29. 11:00
 13/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ugye azt írtam nem kaptam digitálisat, talán még jobb is. Ugyanis a mártogatós is megtette. Így már elég biztos, hogy nem vagyok babás. :( Ugyan látszik valami nagyon halvány vonal, de szerintem már határozottabbnak kellene lennie. Főleg úgy, hogy az xepilesen jobban látszott. Most nagyon szomorú vagyok... :( Amúgy reggel el kellett mennem, így most jutottam gépközelbe.

[link]

2013. nov. 29. 11:10
 14/22 anonim ***** válasza:

Ez negatív!

Mondtam,hogy akkor tesztelj,ha nem jön meg.

Addig totál felesleges!!

2013. nov. 29. 11:50
 15/22 anonim ***** válasza:

Lelehet nyugodtan pontozni.

Én látom!! És egy héttel ezelőtt nekem is ilyenek voltak a tesztek, 2 nap után alig erősödött. Majd egy du-i teszt== végelkeseredés.

De ma egyértelmű pozit teszteltem. Itt megb 10ből 9en azt írták hogy szellemcsík.

Szerintem ne dd fel!!

2013. nov. 29. 14:42
 16/22 A kérdező kommentje:
Én mindenki válaszát köszönöm, mindenki válasza hasznos. Egyébként azóta sokat erősödött a csík. Korábbi terhességemnél is így jelzett az első teszt, persze most még nem élem bele magam. Egyébként este orvoshoz megyek, ő már csak tud mondani valamit. Még mielőtt bárki megszólna, már régóta van időpontom egyéb dolog miatt...
2013. nov. 29. 14:51
 17/22 anonim ***** válasza:
kedves kérdező te babás vagy:) mI OLT A DOKINÁL? én nekem ilyen tesztjeim voltak ilyen halvány pozik mint neked!!!!És a digitális +1-2hetes terhességet írt ki.Drukkolok.
2013. nov. 29. 17:56
 18/22 A kérdező kommentje:
Huuu lányok! Úgy néz ki tényleg baba! Igaz még nagyon picike, de nem kellett sokáig keresgetni az orvosnak. Mivel 18.-án volt egy pár órás vérzésem, írt fel utrogestant. Kedden kell visszamennem, hogy szépen növöget-e. Nagyon remélem minden rendben lesz, úgy vágyom rá! Köszönöm mindenkinek! :)
2013. nov. 29. 20:14
 19/22 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,gratulálok.Petezsákot látott az orvos?
2013. nov. 29. 20:52
 20/22 A kérdező kommentje:
Vastag méhnyálkahártya, benne felritkulàs, és abban látszik egy 1,7x1,0 mmes folyadéktartalmú képlet, petezsák? Szóval a cikluson végén foganhatott, de ezt én is gondoltam. Holnap lesz 2 hete hogy megtörténhetett.
2013. nov. 29. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!