Merjek digitális tesztet venni? Valós eredményt fog mutatni? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?
16.-án voltunk együtt, legalább is úgy gondolom abból foganhatott baba. Ha jól számolom, akkor ez a 12.-ik nap? Ha holnap reggel csinálnám meg már biztos eredményt mutatna?
Köszönöm!
Sziasztok!
Ugye azt írtam nem kaptam digitálisat, talán még jobb is. Ugyanis a mártogatós is megtette. Így már elég biztos, hogy nem vagyok babás. :( Ugyan látszik valami nagyon halvány vonal, de szerintem már határozottabbnak kellene lennie. Főleg úgy, hogy az xepilesen jobban látszott. Most nagyon szomorú vagyok... :( Amúgy reggel el kellett mennem, így most jutottam gépközelbe.
Ez negatív!
Mondtam,hogy akkor tesztelj,ha nem jön meg.
Addig totál felesleges!!
Lelehet nyugodtan pontozni.
Én látom!! És egy héttel ezelőtt nekem is ilyenek voltak a tesztek, 2 nap után alig erősödött. Majd egy du-i teszt== végelkeseredés.
De ma egyértelmű pozit teszteltem. Itt megb 10ből 9en azt írták hogy szellemcsík.
Szerintem ne dd fel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!