Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi az a laporoscopiás mütét?

Mi az a laporoscopiás mütét?

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 16:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Az mondta a dokim hogy ha elmulik a menszeszem akkor megbeszélünk egy időpontot és csinál egy átjárhatóságit.Most felhivtam és azt mondta hogy menjek kedden vért vesz csütörtökön pedig laporoscopiás mütétet csinál.Ez ugyanaz?Meddig kell bentmaradnom a mütét után?
2009. nov. 20. 16:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem most volt laparoszkópiás műtétem (méhen kívüli terhesség miatt), 3 helyen vágtak, egyet a köldökömben (azon keresztül nézik kamerával, hogy mit csinálnak bent), egyet a hasam jobb oldalán, egyet a balon (olyan 12 centire kb a köldökömtől). A műtét közben altattak, másfél nap múlva hazaengedtek. Műtét után 1 héttel kiszedték a varratokat, de nem volt vészes.
2009. nov. 20. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Átjárhatósági vizsgálat. Altatásban végzik, általában köldöknél és még egy helyen vágnak.

Nekem HSG-m volt, ott nem altatnak, viszont nem is vágnak: ) És a lényeg ugyan az.

2009. nov. 20. 17:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy hete volt műtétem.

A köldökömben és a bal petefészkemnél csinálta a vágást, rá egy hétre varratszedés.

Nekem hiszteroszkópiát is végzett egyidejűleg, az a hüvelyen keresztül történik.

Műtét után a hasamon a vágások és a torkom fájt nagyon. A torkom a cső miatt amit ledugtak. De ezek hamar elmúltak. Viszont az egy hét pihenés kell utánna.

Ha még van kérdésed, írj!

2009. nov. 21. 09:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Egy hét pihenés az azt jelenti hogy semmi szex?Azt nem értem hogy mi a különbség a hsg és ez a mütét között?Miért kell elötte vérvétel?Már vettek vért a cl 3.és 21.napján?Utolsó neked miért csinálták?Ti is babát szeretnétek?Egy napig voltál bent?
2009. nov. 21. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Igen, babát szeretnénk és nem használt a Closti sem. Ezért néztek körül odabent.

Az egy hét pihit úgy értettem, hogy ne menj még dolgozni, mert gyenge leszel.

3 napig voltam bent a kórházban. Első nap gyógyszereket kaptam+ vérvétel+ beöntés, másnap műtöttek és harmadnap jöhettem haza.

2009. nov. 21. 12:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Nekem csütörtökön kell befeküdnöm akkor gondolom szombaton jöhetek haza.Remélem elég erös leszek mert hétfön már mennem kell dolgozni.
2009. nov. 21. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!