Ez pozitív vagy negatív teszt? Kép és görbe csatolva.
Görbe:
Tudom, ezt a képet egy másik kérdésbe láttátok. És bocsi Másik Kérdező, de az Enyém is tök ugyanilyen volt tegnapelőtt, csak Én most nem tudom belinkelni, ezért "elloptam" a Tiédet.
A ma reggeli CORAX tesztem totál szellemcsíkos lett. Minél több véleményt várok. Köszi!
Szia én is +nak látom majd irj hogy milyen lett a következö
teszted . ÉN azért halkan GRATULÁLOK
Kriszti
Jó Reggelt!
Nem csináltam még tesztet ma, tegnap visszaesett 0,2 fokot a hőm, de mára visszament:
Most már totál bizonytalan vagyok. Talán holnap tesztelek. Ja és szombatra a CORAX-on már kicsit rózsaszínes volt a második csík. Dehogy mitől......??
Azért szurkoljatok. Többiek hogy álltok?
Szia, itt Molli!
Én ma beszéltem a dokimmal, mert nálam még mindig semmi, azt mondja még egy hetet kellene várni!!! (um.: okt. 18) Azért péntekre volt még nála hely, úgyhogy minden ki fog derülni!!
Nálad egyéb tünetek? Én a mellein picit érzem. Mindenképpen tájékoztass mi újság nálad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!