Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitív vagy negatív...

Ez pozitív vagy negatív teszt? Kép és görbe csatolva.

Figyelt kérdés

[link]

Görbe:

[link]

Tudom, ezt a képet egy másik kérdésbe láttátok. És bocsi Másik Kérdező, de az Enyém is tök ugyanilyen volt tegnapelőtt, csak Én most nem tudom belinkelni, ezért "elloptam" a Tiédet.

A ma reggeli CORAX tesztem totál szellemcsíkos lett. Minél több véleményt várok. Köszi!

2009. nov. 20. 12:13
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
52%
ez poritiv!!!!!!!!!akár ki akár mit mond!!!!!!!!!!!majd meglátod!
2009. nov. 20. 23:48
 32/38 anonim ***** válasza:
Ez a teszt teljes mértékben pozitív!Nagyítsátok ki és látszani fog!Egyértelmű!Csak még nagyon-nagyon pindurka az a babuci!Első voltam!Gratulálok még1x!
2009. nov. 21. 14:19
 33/38 Kriszta66 ***** válasza:

Szia én is +nak látom majd irj hogy milyen lett a következö

teszted . ÉN azért halkan GRATULÁLOK

Kriszti

2009. nov. 21. 16:17
 34/38 anonim ***** válasza:
Szia, itt Molli ismét. Utánaolvastam. A HCG egy terhességi hormon, ami reggel a legmagasabb. Én napközben csináltam meg a tesztet, úgyhogy adhatott így nekem negatív eredményt (amennyiben korai a terhesség, mert még nincs elég hormon). Szerintem vegyél még egy tesztet és csinálj még egyet. Én is ezt csinálom, igaz én várok még pár napot biztos ami biztos alapon.
2009. nov. 21. 22:00
 35/38 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! azt mondtad hétfőn megismétled a tesztet! nos? örülhetünk? :)
2009. nov. 23. 07:14
 36/38 A kérdező kommentje:

Jó Reggelt!

Nem csináltam még tesztet ma, tegnap visszaesett 0,2 fokot a hőm, de mára visszament:

[link]

Most már totál bizonytalan vagyok. Talán holnap tesztelek. Ja és szombatra a CORAX-on már kicsit rózsaszínes volt a második csík. Dehogy mitől......??

Azért szurkoljatok. Többiek hogy álltok?

2009. nov. 23. 08:57
 37/38 anonim ***** válasza:

Szia, itt Molli!

Én ma beszéltem a dokimmal, mert nálam még mindig semmi, azt mondja még egy hetet kellene várni!!! (um.: okt. 18) Azért péntekre volt még nála hely, úgyhogy minden ki fog derülni!!

Nálad egyéb tünetek? Én a mellein picit érzem. Mindenképpen tájékoztass mi újság nálad!!

2009. nov. 23. 21:03
 38/38 anonim ***** válasza:
szia!lett babád?
2010. máj. 16. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!