Ez pozitív vagy negatív teszt? Kép és görbe csatolva.
Görbe:
Tudom, ezt a képet egy másik kérdésbe láttátok. És bocsi Másik Kérdező, de az Enyém is tök ugyanilyen volt tegnapelőtt, csak Én most nem tudom belinkelni, ezért "elloptam" a Tiédet.
A ma reggeli CORAX tesztem totál szellemcsíkos lett. Minél több véleményt várok. Köszi!
miért kell mostanában mindig vitát szítania egy rossz akarónak? Ez ugyanaz az ember, vagy ennyi paraszt van ezen az oldalon? Akit idegesít a kérdés, az ne olvassa el, aki meg elolvassa mégis, az tisztelje már meg a kérdezőt, hogy NORMÁLISAN válaszol! Köszi!
Amúgy kedves kérdező, én a nem várt után 4 nappal pont ilyen teszttel produkáltam ugyanilyen csíkot, mint te, és most már 5+5 hetes vagyok. Én csak azt tudom mondani, hogy várj 1-2 napot, és utána ismételd meg reggeliből. Nekem 2 napra rá reggeliből erős pozitív lett! Drukkolok!
Köszi, Kedves Utolsó!
Amúgy teljesen igazad van. Nagyon remélem, hogy követem a példádat.
Nagyon kellemes és jó babavárást Neked.
Megtaláltam, köszi, és már írtam is rá. Te nagyon aranyos vagy, és nem Téged pirítottlak le ám nehogy azt hidd.
Köszi a válaszod.
Molli, igazad van.
Babe:)
Szia,a tesztet,szerintem is pozi,gratulálok.Az enyém is ilyen halványka még,én is szerdára nem vártam.Nekem már 2 hcg tesztem is pozi.A beszólóval ne foglalkozz,sztem,csak épp megvan neki.:P
Üdv:18 éves kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!