Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitív vagy negatív...

Ez pozitív vagy negatív teszt? Kép és görbe csatolva.

Figyelt kérdés

[link]

Görbe:

[link]

Tudom, ezt a képet egy másik kérdésbe láttátok. És bocsi Másik Kérdező, de az Enyém is tök ugyanilyen volt tegnapelőtt, csak Én most nem tudom belinkelni, ezért "elloptam" a Tiédet.

A ma reggeli CORAX tesztem totál szellemcsíkos lett. Minél több véleményt várok. Köszi!

2009. nov. 20. 12:13
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
68%

miért kell mostanában mindig vitát szítania egy rossz akarónak? Ez ugyanaz az ember, vagy ennyi paraszt van ezen az oldalon? Akit idegesít a kérdés, az ne olvassa el, aki meg elolvassa mégis, az tisztelje már meg a kérdezőt, hogy NORMÁLISAN válaszol! Köszi!

Amúgy kedves kérdező, én a nem várt után 4 nappal pont ilyen teszttel produkáltam ugyanilyen csíkot, mint te, és most már 5+5 hetes vagyok. Én csak azt tudom mondani, hogy várj 1-2 napot, és utána ismételd meg reggeliből. Nekem 2 napra rá reggeliből erős pozitív lett! Drukkolok!

2009. nov. 20. 13:49
 22/38 A kérdező kommentje:

Köszi, Kedves Utolsó!

Amúgy teljesen igazad van. Nagyon remélem, hogy követem a példádat.

Nagyon kellemes és jó babavárást Neked.

2009. nov. 20. 14:03
 23/38 anonim ***** válasza:
Haliho! MOst olvasom itt a kommenteket. Én vagyok az aki az egyik reggeli kérdésedre azt mondta hogy 29. napon volt ovud. De nem én vagyok az, aki itt kommentet küldött korábban!!! MOst válaszoltam a ma reggeli kérdésedre. Nézd meg. üdv
2009. nov. 20. 14:12
 24/38 A kérdező kommentje:

Megtaláltam, köszi, és már írtam is rá. Te nagyon aranyos vagy, és nem Téged pirítottlak le ám nehogy azt hidd.

Köszi a válaszod.

2009. nov. 20. 14:14
 25/38 anonim ***** válasza:
Jó ötlet lenne, ha a válaszolók valami becenevet hagynának maguk mögött és elkerülhetőek lennének a félreértések. Molli.
2009. nov. 20. 14:15
 26/38 A kérdező kommentje:

Molli, igazad van.

Babe:)

2009. nov. 20. 14:16
 27/38 anonim ***** válasza:
A csajszi nekem szólt be, ezért tartom jó ötletnek a beceneveket. Az én mensim okt. 18-án volt, a tesztem neg. lett ma reggel, nem szokott késni, kp. időben voltunk együtt.
2009. nov. 20. 14:22
 28/38 anonim ***** válasza:
A nevem lemaradt: Molli.
2009. nov. 20. 14:22
 29/38 anonim ***** válasza:

Szia,a tesztet,szerintem is pozi,gratulálok.Az enyém is ilyen halványka még,én is szerdára nem vártam.Nekem már 2 hcg tesztem is pozi.A beszólóval ne foglalkozz,sztem,csak épp megvan neki.:P

Üdv:18 éves kismama.

2009. nov. 20. 14:37
 30/38 anonim ***** válasza:
57%
Ez totál negatív!
2009. nov. 20. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!