A ciklus.hu már berajzolta az ovumat, de szerintem még nem volt! Szerintetek? ( Elég szabálytalanok és hosszúak a ciklusaim. )
2013. nov. 24. 18:09
1/4 anonim válasza:
nem néztem meg az oldaladat, de azt javaslom ne számolgass, hanem bújjatok össze minél többször, hagyd figyelmen kívül, hogy épen van-e ovud és akkor biztos lesz a siker! Ha sokat görcsölsz rá nehezebb lesz! Légy felszabadult!
2/4 A kérdező kommentje:
Már egy jóideje nem esek teherbe, és így hogy nem tudom mikor van ovum, elég nehéz apával mindig összebújni. Sokszor együtt vagyunk és szerelemből, de azért jobb lenne tudni, nehogy pont azok a napok essenek ki, amikor együtt kéne lennünk.
2013. nov. 24. 18:26
3/4 anonim válasza:
mivel rendszertelen és hosszabba aciklusod igy nagy esély van hormonális problémára és igy nem biztos hogy sikerül teherbe esni. A ciklus.hu csak pontos ciklus mellett ad reális képet. Én PCOS vagyok és az állapotom javult de a ciklus.hu ezt nem érzékeli igy nekem az ovu után kb másfél héttel irja az ovut és hogy az átlag ciklus hosszaom 37 nap miközben hónapok óta 30 napre jön már meg. A hosszú ciklusokban általában nincs is peteérés. Endokrinológust keress fel aki ki fogja vizsgálni van-e gond.
4/4 anonim válasza:
A görbe alapján még nem volt ovulációd.
Van esetleg régebbi görbéd is, vagy ez az első?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!