Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10 napja késik. Lehet, hogy...

10 napja késik. Lehet, hogy teherbe estem az ujjazástól?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és szűz. A barátommal még csak a pettingnél tartunk. Amikor ujjazott mindig próbáltunk óvatosak lenni, hogy ne kerüljön semmi az ujjára.

De most 10 napja késik. Lehet, hogy mégis teherbe estem?

Csak az nem hangzana furán a szüleimnek vagy az orvosnak, hogy "hé terhes vagyok, de még szűz. az ujjazás következtében estem teherbe!"

2009. nov. 20. 11:11
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

De most miért nem lehet komolyan venni? Nem kamu! :(

Úgy látszik sperma került a barátom ujjára és úgy sikerült.

Mondtam anyának, de azt mondta, hogy szerinte ez lehetetlen. Ezekszerint mégse az... :( :(

2009. nov. 20. 16:49
 22/32 anonim ***** válasza:
Én elhiszem.Meg akarod tartani?Ha tényleg igy van a dokid eldobja az agyát:-) Izé,gratulálok:-)
2009. nov. 20. 20:17
 23/32 anonim ***** válasza:
Jajj szegényke...Én is el tudom képzelni, hogy van ilyen...gondolom nem örülsz neki, de ha kiderül, hogy terhes vagy, akkor nagyon gondold át a döntésed! Azért nem vagy annyira kicsi már! Ugynakkor gondolom tapasztalatlan vagy még és biztos nem ez a legnagyobb vágyad, hogy szülj egy babát. Bármi is legyen, együttérzek!
2009. nov. 20. 22:38
 24/32 anonim ***** válasza:
47%
hmm mai világban 19 éves szűűűz, és még terhes is lett. ez nagyus ha 15 lennél elhinném de ekkora mesét:(((((((((
2009. nov. 20. 23:55
 25/32 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne szűz?! Nem mindenki kefél már 13-14évesen.
2009. nov. 21. 10:47
 26/32 anonim ***** válasza:
utólsó! akkor nem értetted mit akartam mondani!
2009. nov. 21. 14:52
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
legalább mostmár elveszitheted nyugodtan a szüzességedet, mert már ugy is terhes vagy.
2009. nov. 22. 14:26
 28/32 anonim ***** válasza:

kérdező!!

van valami ujdonság??????? irj mert én nagyon kiváncsi vagyok4!!!!!

2009. nov. 24. 12:29
 29/32 anonim ***** válasza:
27%

én is 19 évesen vesztettem el

és ahogy korábban írtam, a kolléganőméknél anno így lett a baba

sokat gondolkoztam azon, ha a lányom terhes lenne mit tennék, tanácsolnék. Szerintem elvetetni nem szabad...van egy ismerősöm, aki elvetette az elsőt, utána meg nem tudott teherbe esni...a mai napig nincs gyerekekük és totál sz a házasságuk, mert mindketten imádják az apóságokat

ráadásul ha esetleg a szüleid besegítenek...

de tuti, hogy terhes vagy?

tök durva, mi direkte próbálkozunk hónapok óta és nem sikerül

2009. nov. 24. 15:02
 30/32 anonim ***** válasza:
na milett? remélem ugy történt ahogy szeretted volna sok sikert.
2009. dec. 3. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!