10 napja késik. Lehet, hogy teherbe estem az ujjazástól?
19 éves vagyok és szűz. A barátommal még csak a pettingnél tartunk. Amikor ujjazott mindig próbáltunk óvatosak lenni, hogy ne kerüljön semmi az ujjára.
De most 10 napja késik. Lehet, hogy mégis teherbe estem?
Csak az nem hangzana furán a szüleimnek vagy az orvosnak, hogy "hé terhes vagyok, de még szűz. az ujjazás következtében estem teherbe!"
Irány a nőgyógyászat, vidd magaddal a tesztet, mert úgyis megkérdezi, hogy csináltál-e! És nyugodtan mondd el neki az ujjazásos elméletedet, nem fog hülyének nézni, neki ez a dolga! Ha lelkiismeretes, úgyis rákérdez a lehetséges esetekre! Mindenképpen kérj vérvizsgálatot, az kimutatja a terhességet a kezdeti szakaszban is!
Bárcsak én esnék ennyitől teherbe! :((
13.22 rosszul tudod. pénnteken lehetsz terhes de csak az ágytól. Szombaton és szerdán jöhet létre terhesség ujjazástól. Kedden attól, ha azt a bugyit vesszük fel, amit előtte a pasink megszagolt.
Vigyázni kell. És sokat kérdezni a GYK-n.
miért ne lenne terhes? én ismerek olyat aki szintén így lett terhes....
majd írd meg mi lett ha mész dokihoz! sok sikert.
hány éves vagy? barátod mit szólt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!