Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10 napja késik. Lehet, hogy...

10 napja késik. Lehet, hogy teherbe estem az ujjazástól?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és szűz. A barátommal még csak a pettingnél tartunk. Amikor ujjazott mindig próbáltunk óvatosak lenni, hogy ne kerüljön semmi az ujjára.

De most 10 napja késik. Lehet, hogy mégis teherbe estem?

Csak az nem hangzana furán a szüleimnek vagy az orvosnak, hogy "hé terhes vagyok, de még szűz. az ujjazás következtében estem teherbe!"

2009. nov. 20. 11:11
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
47%
Lehet,hogy szellemcsík csak!Azért azt nem gondolhatod komolyan,hogy a sperma a hüvelyed elejétől felkúszik a méhedig!Amikor egy férfi elmegy egy nőben,akkor az ondó a méhszáj közelébe lövell!Ha a te pasid ujja 15 cm-es akkor lehetséges!
2009. nov. 20. 12:03
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
10 nap késés után nem csak halvány lenne a teszt,még ha nem is reggel csináltad.
2009. nov. 20. 12:21
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Irány a nőgyógyászat, vidd magaddal a tesztet, mert úgyis megkérdezi, hogy csináltál-e! És nyugodtan mondd el neki az ujjazásos elméletedet, nem fog hülyének nézni, neki ez a dolga! Ha lelkiismeretes, úgyis rákérdez a lehetséges esetekre! Mindenképpen kérj vérvizsgálatot, az kimutatja a terhességet a kezdeti szakaszban is!

Bárcsak én esnék ennyitől teherbe! :((

2009. nov. 20. 12:23
 14/32 anonim ***** válasza:
nelegyél már buta vegyél még 1tesztett de szerintem nem vagy az!!!!!!!!!!
2009. nov. 20. 12:38
 15/32 anonim ***** válasza:
Szia! Hallottam már olyan teherbeeséstől, hogy a spermiumok beszivárogtak a szűzhártya mellett. Ujjazástól nem hiszem, hogy terhes vagy.
2009. nov. 20. 13:01
 16/32 anonim ***** válasza:
Mekkora ujja van????
2009. nov. 20. 13:21
 17/32 anonim ***** válasza:
Ez olyan szivatós kérdés amilyen illő!Nagyon ráér az emberke!De szerintem most tuti terhes vagy mert péntek van !
2009. nov. 20. 13:22
 18/32 anonim ***** válasza:
unatkozhatsz !!!
2009. nov. 20. 13:23
 19/32 anonim ***** válasza:
64%

13.22 rosszul tudod. pénnteken lehetsz terhes de csak az ágytól. Szombaton és szerdán jöhet létre terhesség ujjazástól. Kedden attól, ha azt a bugyit vesszük fel, amit előtte a pasink megszagolt.

Vigyázni kell. És sokat kérdezni a GYK-n.

2009. nov. 20. 13:26
 20/32 anonim ***** válasza:
8%

miért ne lenne terhes? én ismerek olyat aki szintén így lett terhes....

majd írd meg mi lett ha mész dokihoz! sok sikert.

hány éves vagy? barátod mit szólt?

2009. nov. 20. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!