Ha üres a petezsák akkor a terhességi teszt meddig mutat +? 7+3 hetesen még mire várhat a doki?
Ha esetleg ne adj Isten arra kerülne a sor,hogy művileg kell befejezni a terhességet akár még utánna napokig is pozitív lehet a teszt.
A doki lehet arra vár,hogy kialakuljon még valami a pzsákban.
Habár ha tényleg ennyi idős vagy akkor már nem sok remény van.Hisz lennie kellene szívhangnak!
Sajnálom! :(
Szia!
A terhességi teszt még sokáig pozitív lehet, akkor is, ha már nincs baba. Sajnos én is hasonló cipőben jártam : nekem a petezsák volt 8 hetesen akkora, mint amekkorának az embriónak kellett volna lenni, és őt még csak látni sem lehetett. De a doki türelmes volt. Sajnos nem sokkal később elvetéltem. A mi korunkban gyakoribb a genetikai probléma a petesejtjeinknél, mert azok velünk egyidősek. De ez nam azt jelenti, hogy nekünk már nem lehet babánk!!!
Talán arra vár a dokid, hogy a baba eldöntse, szeretne-e megszületni. Vagy attól fél, hogy csak elnézte a méreteket. Nem írtad, hogy hasi vagy hüvelyi ultrahang volt. Hasinál sokkal kevesebbet látnak. Hallottam olyan kismamáról is, akinek csak a 9.-ik héten látták a pulzálást, és egészséges babája lett! :) Drukkolok neked is, hátha csak bújócskázik az a baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!