4hónapja pajzsmirigy probléma, mikor ál helyre annyira? Mikor lehet babánk? Többi lent
Figyelt kérdés
4 hónapja pajzsmirigy problémát allapitptak . THS :3,9. doki jod pótlásal próbálkozott. 1 hónap múlva újból vett vért akkor 4 lett. most hormonos gyogyszert szedek 3 hónapja.kérdésem :mikor áll helyre annyira h teherbeeshetek?2013. nov. 22. 18:51
1/4 anonim válasza:
Akár most is! Én 10 éve szedek pajzsmirigy hormont, 4,5-tel estem teherbe, 30 hetes vagyok - ne izgulj!
A TSH 3 felett növeli a vetélés kockázatát, minden +1 TSH 1%-kal növeli a kockázatot - forrás Solymosi Tamás, endokrinológus.
2/4 anonim válasza:
Igy van,helyreáll közben,én 4.5 el estem teherbe anno
3/4 anonim válasza:
Ha 4-ről indultál, akkor már valószínű. hogy 2-3 hónap hormon szedés után már tök jó az eredményed, szerintem akár bele is vághattok! :) Sok sikert! :P
4/4 Passiflora válasza:
Kedves Kérdező!
Amikor kiderült, hogy magas a TSH értéked, nézette utána a kezelőorvosod az Anti-TPO értéket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!