Csajok! Nem bírom magamban tartani, POZITÍVAT teszteltem?!
Én is gratulálok és szép álmokat!!!!
Majd ha felébredsz megirnád, hogy hányadik próbálkozásra sikarült és hogy szedtetek-a vm vitaminfélét??? Köszi
Csajok, én azt figyeltam meg, hogy egy pár hete több pozitiv hir jött, mint előtte. Érdekes... Én is reménykedem....
24/N
Sziasztok!Hát a 3. nekifutásra jött össze,bár a múlt hónapban lázas beteg voltam peteéréskor,amit szurikkal raktak rendbe.Ekkor is együtt voltunk a párommal,de sejtettem,h. az a hónap nem fog sikerülni.Ráadásul a menstruációm is 2 és fél napos volt,elejétől a végéig,úgyhogy sztem,még peteérésem sem volt.Hát nem szedtünk vitaminokat,viszont egészségesen élünk.Ill. mióta a múltkor beteg lettem,azóta iszunk minden nap egy doboz hohes c-t (ketten),ugye ebben nagyon sok c-vitamin van,lehet ez is segített kicsit.Ma délelőtt megcsinálok 1 másik tesztet,reméljük az is pozi lesz.:) A hőm ma 37C volt,a legmagasabb eddig 36.8C volt a múlt hónapokban,úgyhogy ennek is nagyon örülök.
Majd megírom,h. mi lett a 2. tesztem eredménye.Félreraktam vizeletet a reggeliből.
Sziasztok!
Én is jó hírekkel számolhatok be szerdán én is pozitívat teszteltem 1,5 év próbálkozás után. Egy kicsit most aggódok, mert a tesztet (corax) most egy hozzászóló lehúzta, hogy szar, nekem a mensim már 1 hete késik (ilyen még nem volt soha a 30 évem alatt. max 30 napra mindíg megjött de előtte már 2 nappal barna pecsételés volt, most semmi) 5 nap késés után csináltam meg a tesztet délután és 3 perc után erős pozitív lett, egész héten nagyon álmos vagyok én is, és úgy fáj a mellem mint peteérés után, ja és ma többször kavargott a gyomrom. Akkor hihetek benne? Vagy a teszt nem mutatott igazat?
Sziasztok!
6 hetesen elment a babám.
:(
Nem kívánom ezt senkinek.
Köszönöm az elmúlt két hétben a biztatást.:(
Ha sikerül újból,majd írok!
annyira sajnálom :-(
Erre szavak sincsenek.... :'(
Én is sajnálom!!!
Kitartás!!! Szeressétek egymást és minden rendben lesz!!!
Hidd el nemsokára sikerül majd!!!
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!