Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Nem bírom magamban...

Csajok! Nem bírom magamban tartani, POZITÍVAT teszteltem?!

Figyelt kérdés
El sem hiszem,nagyon boldog vagyok,mára nem vártam,és most csináltam meg atesztet,és 2 csíkos.Én vagyok a 18 éves lány,szoktam ide írogatni.Hát csajok,ti tudjátok meg lőször az örömhírt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POZITÍV!!! :) :D :) Le sem lehet most lőni...:P
2009. nov. 19. 15:26
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Gratulálooooooooook! :) én is mára nem vűrtam, de mégis megjött. :( Neked viszont nagyon örülök, boldog babavárást!!!
2009. nov. 19. 15:44
 12/33 A kérdező kommentje:

Most írtam egy sms-t az apukának,és egyből vissza is hívott,nagyon boldogok vagyunk!!!!

Neki ez lesz a 2. gyereke,már van az előző házasságából,egy nagy lánya...Aki 5 éves.:D

2009. nov. 19. 15:48
 13/33 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok mindenkinek,akinek most sikerült a bébi.Vigyázzatok nagyon magatokra és a pindurira is!
2009. nov. 19. 15:51
 14/33 anonim ***** válasza:

Bizony, együtt kezdjük, de együtt is fejezzük be!!!Csak pozitivan!

Sok-sok boldogságot Nektek!

2009. nov. 19. 15:56
 15/33 anonim ***** válasza:

Gratulálok,és jó egészséget neked,és babának!Vigyázzatok magatokra!És annak is aki ma tesztelt pozítívat,és minden kismamának,és anyukának,babának is ezt kívánom!

Most egy kicsit én is irigykedem!

22/L

2009. nov. 19. 16:41
 16/33 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Írnál pár dolgot mit éreztél, hanyadik napra teszteltél ilyesmi??
2009. nov. 19. 16:49
 17/33 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!

Sok erőt, és egészséget nektek! :)

Boldog babavárást! :)

És igen, lécci írd meg h miket éreztél, és hogy mik voltak a "tünetek", meg mindent :)

2009. nov. 19. 17:35
 18/33 A kérdező kommentje:
Szia!A legszembetűnőbb tünet,az álmosság.Ha hiszed ha nem,már pizsamában írok,megyek aludni.Úgy érzem magam,mint aki 2 napja fent van.Mindig olyan 11 körül szoktunk lefeküdni.Szóval ez már 4 napja tart,4 napja,már 7 órakor ágyban vagyok. A második tünet,h. nekem szerencsére nagyon szép,sima bőröm van.Ritkák a pattanások.Ha vannak,azok is csak pici pirosak,amikbe nincs semmi.Hát elkezdtem rügyezni.:D Undi fehér pattijaim lettek.3. tünet,h. menzi előtt szoktak fájni,eresedni a didkóim.Most is vannak erek,de a mellem nem fáj,csak a mellbimbóm viszket,érzékeny.Ja,meg talán a legfontosabb,a HISZTI! Nagyon hisztis voltam,az elmúlt pár napban,meg most is.Megláttam azt a pici mosatlant,és idegbajt kaptam majdnem.Ha a párom megsimogat,ellököm a kezét,ha viccelődik velem,nem szólok hozzá.Ez meg az álmosság,sztem tuti babás tünet nálam,ezek elég ritkán fordulnak elő velem,most meg egész nap kitartanak...:D Fura ügy.Majd megírom,hogy mi lesz velem a továbbiakban.Ja,meg a hőm,reggel is,és napközban is,37C felett van.
2009. nov. 19. 18:30
 19/33 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkoltam ám neked és látom be is vált!! Nagyon örülök a boldogságodnak!! Jó babavárást!! :)))
2009. nov. 19. 18:42
 20/33 A kérdező kommentje:
Köszi!Jó éjszakát!:)
2009. nov. 19. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!