Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon mi történt a párommal?...

Vajon mi történt a párommal? Halál ideges vagyok. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Már jó pár éve próbálkozunk, és ma volt megint az urológián mintát adni. (Már 1,5 éve adott és akkor minden rendben volt). Most írtam sms-t, hogy mi volt, de annyit írt, hogy nem tudja elmondani, mert a munkahelyén van már, de nagyon megalázó volt, és este elmondja. Szerintetek mi lehetett?

Egy ideje elég ritkán vagyunk együtt (biztos a kudarcok miatt), és amikor mégis, akkor kevés "valami" szokott lenni. Vajon nem sikerült mintát adnia? Járt a Ti párotok is így?

2009. nov. 19. 12:59
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

az is lehet hogy siettették, és igy nem sikerült hamar.., vagy beszoltak neki, hogy sokáig tartott, vagy esetleg azért nem mehetett mert sokba álltak az ajto elött.

az én páromnak is többször kellett leadnia, de nekünk megengedték hogy otthonrol vigye be..

2009. nov. 19. 13:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Na most estig forgathatom magam :( Meg nem is tudom, hogy vigasztaljam most meg, ha irkálok neki még 5 sms-t, lehet hogy rosszabb.
2009. nov. 19. 13:13
 3/10 anonim ***** válasza:
23%

Bocsánat ha ezzel bárkit is megbántok,de látjátok! Ez lesz a nagyon görcsös,hisztis,parás gyerekakarásból! Én írtam már erről,hogy a babacsinálásra rámehet a kapcsolat is....idő van apa,gyerünk apa,ovum van apa,hőmérőzök apa,vitaminozz apa,most menj "kiverni" a laborba apa.....hááát nem csodálom ha szegény pasik besokallnak,ez már gáz.

Lehet a te párod is éppen most sokallt be pláne ha valóban valaki felidegesítette a laborban,vagy siettette...

Szerencsétlen most tuti tenyész lónak érzi magát.

Na mindegy,ennyit a görcsös gyerekakarásról...

2009. nov. 19. 14:13
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Jaj de nagyon tudod. :)
2009. nov. 19. 14:31
 5/10 anonim ***** válasza:
58%

"kedves" 14:13-as.

fő a pozitív hozzáállás.

én nem akarok veled veszekedni, de lehet, hogy a te párod olyan hiper-szuper pasi, hogy neki-nektek nem kellett ilyen sok tortúrán átmenni, de sajnos nagyon sok olyan pár van akinek óriási nehézségek árán jön össze a bébi, és sajnos muszáj ennyi mindenre odafigyelni, és nem biztos, hogy a görcsös gyerek utáni vágy az egyetlen akadályozó tényező.

de gondolom sokkal könnyebb lefikázni a kérdezőt, mint egy kicsit belegondolni a másik helyzetébe, ehhez nem kell akkora IQ!!!

Remélem te nem jutsz soha ilyen helyzetbe, de ha ne adj isten igen, akkor jusson eszedbe a saját válaszod.

kíváncsi lennék akkor is így reagálnál-e, pl. a saját párodra.

2009. nov. 19. 15:03
 6/10 anonim ***** válasza:
13%

Így van hál istennek az én párom szuper,gyerekeink szuperek,csak éppen pilóta,mi akkor akciózunk ha itthon van:)

Egyébként pontosan a pasi ismerőseim körében van olyan aki besokallt az asszonyka meddőségétől és elhagyta,persze a csaj hisztizett,toporzékolt,hogy majd az ovuteszt majd a hőmérő majd a cicafarka...De elhagyta a pasi,és összejött egy másik csajjal aki azonnal teherbe esett.Azóta boldogok.

Fordítva is van példám,amikor a pasi leugatja az assszonyt,hogy az miért nem szül neki gyereket biztos meddő erre a nő elválik és az új pasitól azonnal terhes lesz.

Nekem egyébként 2 gyermekem van egy lány egy fiú,köszönöm szépen a hormonjaim rendben vannak,csak épp két repülés között oldjuk meeg a babadolgot,ennyi az egész.

2009. nov. 19. 15:38
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Ez az, nálad minden rendben, fogalmad sincs másik kínjáról. Inkább hallgattál volna.
2009. nov. 19. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Kiderült, hogy mi volt?
2009. nov. 19. 23:21
 9/10 A kérdező kommentje:

Szerencsére semmi extra, csak nem sikerült rendesen bezárnia a "labor" ajtaját. De minden rendben lett.

Köszi akik írtak valami bíztatót, aranyosak vagytok!!!

2009. nov. 20. 07:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Szegény..:)))

Szedhetett volna pénzt pohárkába a végén. :D

Bocsánat, tényleg kínos lehetett.

2009. nov. 20. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!