5 hete volt misseb abortuszom. (7hetes voltam). Tegnap a párommal "játszadoztunk" egy picit (puszilgatás, simi. Stb. ) A péniszével izgatta a csiklóm. AZ AKTUS NEM TÖRTÉNT! Lehetek terhes újra?
Ha nem történt aktus,szerintem kizárt,hogy terhes maradj.
Nekem 4 hete volt missedem,nekem is 6 hetet mondtak,hogy ne legyen szex!Betartjuk!Utánna is vigyázni kell,minimum 3 hónapot mondtak.Ennyi idő alatt regenerálódik a szervezet.A saját érdekedben vigyázzatok! :)
Nekem tegnap volt 4 hete missedem. És megpróbáltuk extra gyengén.Úgy éreztem már készen állok a szexre.Persze védekeztünk!Szerintem mindenki maga érzi mikor áll készen!Én is utáltam magam,élni sem volt kedvem,nemhogy szexelni!De egyszerűen nem szabad leragadni mert begolyózik az ember!Úgyis eljön a mi időnk!
Lányok már csak 2-3 hónap!Mert látom mindenkinek nemrég volt.....
2. vaygok. 14 nappal műtét után szexeltünk, orvos engedélyével, - a műtét másnapján engedélyezte! Ha nincs vérzés, lehet szexelni! Az orvosok azért mondanak több időt, mert egy fertőzés miatt, tolódhat a projekt, sokan nem mosdanak, higyjétek el...!
Le lehet pontozni, nem bántam meg, és ha még lenne missedem, akkor is a vérzés elmúltával már szexelnék.
Sziasztok.
Mindenki akkor szexel amikor akar és amikor úgy érzi!!!!!
Szegény kérdező arra lett volna kíváncsi,hogy lehet-e terhes??!!
Valaki meg jól lepontozott mindenkit......
Sokan azért tartják be az orvosi utasításokat mert nyílván nem akarnak bajt maguknak!!!
Egyik orvos sem egyforma,mindegyik mást mond!
Még jó,hogy van protokoll!Csak sajna sokan tojnak rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!