Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, aki a nemvárt...

Van itt olyan, aki a nemvárt napján délutáni vizeletből tesztelt, és pozitív lett?

Figyelt kérdés
Én még ez után fogok tesztet venni,és nem biztos,h. ki bírom holnapig.
2009. nov. 19. 09:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Vettem ma egy olcsóbb digitális hőmérőt (mert higanyost már nem árulnak),ahogy hazajöttem,megmértem magam,36.7-et mutatott.Egy kicsit csalódott voltam,mert hiába délután van,ha babás vagyok,magasabbnak kéne lennie.Kb 5-10 percig még bent tartottam,és 5 tizedet ment felfelé.Így a mostani hőm,37.2.Ez már jobban tetszik,de ebben a hőmérőben nem bízom.Egy ezresért vettem.Másnak is ilyen a digitális hőmérője,v. csak az enyém ilyen pontatlan?
2009. nov. 19. 14:59
 12/18 A kérdező kommentje:
Ja és higanyos hőmérőt lehet még valyon venni?A múltkor véletlenül eltörtem.
2009. nov. 19. 15:00
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát csajok,lehet gratulálni,mert ez pizony POZITÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍV. BABÁS VAGYOK!!!!Kb az 5. percben jött ki a halványka 2. csík,de egyenes,meg rózsaszín,nem hiszem EL!!!!:) :) :D
2009. nov. 19. 15:13
 14/18 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy gratula Neked! Kismama vagy! Sok jót, boldogságot, egészséget kívánok Nektek...........

21 hetes kismami

2009. nov. 19. 15:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok,akkor most már ne akarj venni higanyos hőmérőt! :)) :)) :))
2009. nov. 19. 16:27
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!:D Kívánok mindemkinek pozi tezstet!!!!!,minél hamarabb!!!
2009. nov. 19. 16:36
 17/18 anonim ***** válasza:

gatulálok!!! ugye milyen jó érzés a két csííík?! :-)

9hetes km

2009. nov. 19. 19:09
 18/18 A kérdező kommentje:
Bizony jó érzés.:D, el sem lehet hinni,vagy felfogni.Mivel még halványka a csíkom,azt mondta a párom,h. nem vagyok terhes,mert nem olyan erős,mint a kontroll csík.(Ugye milyen kedves?) Persze ő nem igazán ért a tesztekhez.:)
2009. nov. 20. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!