Nem tudom megvolt-e az ovum? Sajnos nem vagyok biztos ebben a ciklusomban, mert kicsit zavaros mostanában a ciklusom. De ha már megvolt, akkor a 11. dpo-n vagyok.
A hőm leesett 36,3-ra, majd felugrott és azóta cikázik 36,7 és 36,5 között, de nem esik 36,5 alá (az az átlag hőm).
Tegnap este csináltam egy LH tesztet, amin kijött egy halvány csík. De arra gondoltam, mivan, ha ez még csak a közelgő ovut jelzi.
Ma reggel is csináltam agy LH tesztet, reggeli elsőből. azon is megjelent a 2. csík, de erősebben,mint a tegnap du-i. Ez most micsoda?
Lehetséges, hogy az ovut reggeli teszt mutassa? Az nem csak du. mérhető? Teljesen össze vagyok zavarodva és nem tudom mit gondoljak. De vhogy azt érzem, hogy talán teherbe eshettem...
Szia!
Az ovu tesztet jóstesztként is használják és olyankor reggeli pisiből. Ovut nézni a délutániból kell.
Ha reggelente erősödik a csík, akkor állhat fent terhesség.
Drukkolok!!
Köszönöm, hogy ilyen hamar válaszoltatok! :))
Még várok válaszokat, de most robogok el, este jövök, addig meg csak a gyomrom remeg az izgalomtól :)))
Igen, a dpo az a day past ovulation, vagyis az ovu óta eltelt napokat jelöli. (amennyiben megvolt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!