Lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
Tegnap este vettem észre mikor a gyógyszert készültem bevenni, hogy a vasárnap estit elfelejtettem. Így egyszerre vettem be a kettőt. Tegnap délelőtt együtt voltunk a barátommal (de nem ment el bennem). Ugye nem lehet semmi baj? Még sosem fordult ilyesmi elő, nem tudom, hogy hogyan felejthettem el vasárnap.2013. nov. 19. 11:36
1/4 anonim válasza:
Hát kettőt már kár volt bevenni, az nem segít a dolgon.
Ahogy a betegtájékoztatóban olvashatod, ilyenkor 7 napon keresztül kiegészítő védekezés szükséges, hogy biztosan elkerüld a terhességet.
Tehát: a héten csak óvszerrel szeretkezzetek.
Abban sajnos nem lehetsz 100%-ig biztos, hogy a tegnapi szextől terhes lettél-e, nagyon kicsi a valószínűsége, de nem lehetetlen.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ma és tegnap erősen görcsölt a hasam, mintha meg akarna jönni. Nem tudod ez mitől lehet?
2013. nov. 20. 17:32
3/4 anonim válasza:
Lehet hogy megvonásos vérzés készülődik a kihagyott szem miatt, de bármi más is lehet: szélgörcs stb.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Legközelebb emlékeztetőt állítok be, hogy el ne felejtsem egyszer se.
2013. nov. 20. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!