Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés után 1 héttel, mitől...

Peteérés után 1 héttel, mitől van finom szurkálás a petefészkeknél?

Figyelt kérdés
1 hete volt pé-m.Babát szeretnénk ugyhogy mindent meg is tettünk ezért:)Nekem 2 havonta van meg, szóval nem egyszerű.Eltelt egy hét azóta, és folyamatosan, mintha bizseregne a petefészkem, vagy viszketne, nagyon fura, és finom szurkál, szóval érzem, hogy ott van.Folyásom,kevés kicsit fehéres.Ez normális mensi előtti állapot?Vagy...?Már reménykedni se merek...Márc. óta próbálkozunk, van egy rendszertelen mensim.Köszi, ha írtok.
2009. nov. 18. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát,hogy mitől van,azt nem tudom,de nálam is ez a helyzet.

Lassan 1 hete volt pém és most is erre keltem,hogy érzem.

Ilyen néha előfordul,de csak a jobb oldalival.

2009. nov. 19. 07:47
 2/6 anonim ***** válasza:

nekem ez a beágyazódás jele volt, ugyanis egy hétre ezekre a beágyazódásos szurikra pozitív lett a tesztem :-)

9hetes km

2009. nov. 19. 10:13
 3/6 A kérdező kommentje:
És te is babát szeretnél?
2009. nov. 19. 10:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ha rám gondoltál igen,babát szeretnénk.

Megy a projekt 1000-el!

Nekem csak a jobb oldal szokott szúrkálni, a bal szinte soha!

Legyen a másodiknak igaza,és baba legyen! :D

2009. nov. 19. 10:17
 5/6 anonim válasza:
Mi is szeretnénk babát! Nekem a ciklusom 23. napján volt ilyen szurkáló érzés, a 24. napon sajnos megjött, azt még hozzá kell tennem, hogy nekem 28 napos ciklusaim vannak. Ez már a 2. nap, és még mindig csak maszatoló vérzésem van. Úgy hogy még reménykedünk, mert nekem általában annyira erős a vérzésem, hogy a lakásból sem tudok kimozdulni. Nagyon drukkolok nektek!!!! Ahogy elmúlik, és nem erősödik, akkor veszek egy tesztet
2009. nov. 19. 11:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi lányok. Akik babát szeretne, nagyon szorítok!Én már nem nagyon merek amugy reménykedni, de legyen a 2. válasz adónak igaza:)Bár nekem van mikroszkopós ovu tesztem, és azt olvastam, ha pete érés után 1 héttel szintén kipáfrányosodik, mint pé-kor, akkor az terhesség.Hát sajna nekem ugyanolyan, kis krumpli-s, tehát e szerint nincs terhesség.

Szóval szorítsatok:)

2009. nov. 20. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!