Lehet a barátnőm terhes?
Figyelt kérdés
Tudom,sok ilyen kérdést kaptok,láttatlanba nehéz bármit tanácsolni,mégis a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Mindig paráztam ettől,vártam a percet,amikor megjön a barátnőmnek,és mindig megkönnyebbültem.
Most egy jó ideje tartó kapcsolatban vagyok,mindketten 18 évesek vagyunk,és nemrég kezdtünk bele komolyabban a szeretkezés témakörbe.
Ebben a hónapban nem jött meg neki(kb 6 napja kellett volna),de elég rendszertelen a volt eddig is,sokszor meg se jött.
Mindig védekeztünk,még akkor is kezet mostam,ha hozzá értem az ő kezéhez,amivel munkálkodott.
Szerintetek terhes?Pár nap múlva megy először nőgyógyászhoz,de nem akar tesztet csinálni,pedig meg van véve.Szeretem őt,és nagyon féltem.Kérlek válaszoljatok.Köszönöm.
2013. nov. 18. 23:16
1/3 anonim válasza:
Amiket leírsz,az alapján eléggé kicsi az esélye.Lehet csak a stressz miatt késik neki.Én azt mondom vedd rá,hogy csinálja meg a tesztet.
2/3 anonim válasza:
Ez attól is függ hogyan védekeztetek. Ha gumival és nem volt kiszakadva (és előtte nem voltál benne gumi nélkül), akkor nem az. No meg ha egyébként is annyira rendszertelen, akkor szerintem ne aggódj. Érdemes lenne felíratni az orvossal tablettát, az a biztosabb :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nagyon rendesek vagytok.Mindig használtunk óvszert.
2013. nov. 19. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!