Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség. Mit kene tennem?

Segítség. Mit kene tennem?

Figyelt kérdés
Sziasztok olyan problemam van hogy nem jott meg.Mar 3hete kesik. Teszt negativ.Lementem az sztk ba majd a doki kezi vizsgalat majd elhajtot h menjek visza 1 het mulva ad gyogyszert h megjojon de nem tragedia ha 1 honapot kimarad. Persze azert csinaltam meg 1 tesztet de az is negativ. Most ez tenyleg ennyire nem tragedia vagy lehet valami gond ? Anyira lekezelo volt a doki nem tudom elhinni h ez ilyen termeszetes dolog. itt a babonak mar 0% az eselye? Menjek visza szedjek be valami szar gyogyszert ? vagy varjak? Nem tudom mi a jo ebben az esetben.:( Koszonom mindenkinek aki ertelmeset szol hozza:)
2013. nov. 18. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
menj el magándokihoz, aki megultrahangoz.
2013. nov. 18. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Slendrián volt a doki, tényleg magándoki, főleg ha nem szokott kimaradni, hány éves vagy?
2013. nov. 18. 19:50
 3/5 A kérdező kommentje:
20 vagyok nem szokott kimaradni kesni se.
2013. nov. 18. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:

lassan 25 éve menstruálok, soha nem maradt ki

(terhességet leszámítva)

lehet hogy nem tragédia de én is utána járnék, aztán legfeljebb tényleg most így jött ki hogy kimaradt, de legyen papír róla hogy rendben vagy

a terhesség során én is találkoztam sok lekezelő orvossal, pedig szép egészséges terhességem volt, mégis vágóhídon éreztem magamat :( keress addig míg rá nem találsz a számodra legjobb dokira, hidd el oda bátrabban fogsz eljárni

2013. nov. 19. 01:56
 5/5 F.B.I. ***** válasza:

szia!

6 havi menzesz kimaradás élettani felnőtt korban. (stressz, fogyás)

Ha negatív a teszt és UH vizsgálat sem ír eltérést akkor is csak 3 hónap múlva kellene gyógyszert szedni. szóval szerintem ne szedd be amíg UH vizsgálatot nem készítenek rólad. Ugyanis a gyógyszer a megvastagodott méhnyálkahártyát dobja le, de csak az UH mondja, meg ,hogy egyáltalán meg van-e vastagodva. Lehet, hogy vékony, akkor meg hiába szeded.

ZÁRÓJELBEN JEGYZEM MEG EGY 7 HETES TERHESSÉGET A LEGSENDRIÁNABB DOKI IS MEG TUD ÁLLAPÍTANI KÉZI VIZSGÁLATTAL.

2013. nov. 19. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!