Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit kellene már tennem? Ebbe...

Mit kellene már tennem? Ebbe már bele lehet őrülni.

Figyelt kérdés
Másfél éve hiába várjuk a csodát. Voltam orvosnál, pajzsmirigy alulműködésem van, kaptam gyógyszert. Emellett alacsony a progeszteronszintem, 21 naponta jön meg. Mondtam az orvosnak, de szerinte ez normális. Csak én őrülök bele ebbe az egészbe. Mit kellene még tennem, hogy jobban bírjam ezt a meddő várakozást?
2012. jún. 3. 18:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele. Se te, se a párod.

Ne rágódj rajta állandóan. Nekem sok ismerősöm a stressztől/stresszes életmód miatt nem esett teherbe.

Amint leesett a "kő" a szívükről, 1-2 hónapon belül teherbe estek.

2012. jún. 3. 18:47
 2/13 anonim ***** válasza:

Unokatesóm és a férje 4 évi próbálkozás után letettek róla. Az első hónapban utána összejött Nekik. Pedig már nem fiatalok (38 és 42)!!

Ne számolgass, ne vezess görbét, semmi, csak élvezd a nyarat!!!

2012. jún. 3. 19:09
 3/13 anonim ***** válasza:

A ciklus beállítására barátcserje szedését javasolják, kicsit kihúzza, hogy ne 21 napos, hanem kb 28 napos legyen.

A férjed volt már vizsgálaton?

Van peteérésed?

2012. jún. 3. 19:32
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem hőmérőzöm, mindig máskor kell kelnem. Van peteérésem, a 14. napon (orvos igazolta), a férjemmel minden rendben van. Csak kétségbe vagyok esve nagyon mert ez már nem állapot :S
2012. jún. 3. 19:35
 5/13 anonim ***** válasza:
Mi is másfél éve próbálkozunk, átérzem a helyzeted. Nekem ma kellett volna megjönnie, eddig még semmi de már nem élem bele magam. Őszintén szólva nekem is elegem van ebből az egészből. Minden hónapban reménykedés, aztán teljes letargia. Én úgy döntöttem, hogy nem fogok tesztelni egyáltalán. Ha késik 2-3 hete, akkor szépen elballagok az orvoshoz és megnézi van-e szívhang. Ha van, akkor örülök, ha nincs, akkor meg majd kiderül mi a teendő. Addig meg elfoglalom magam és próbálok nem is gondolni arra, hogy esetleg terhes lehetek.
2012. jún. 3. 20:05
 6/13 anonim ***** válasza:
Petevezeték átjárhatósági vizsgálatod volt már? Én már csak erre tudok gondolni, vagy pszichés okok.
2012. jún. 3. 20:57
 7/13 A kérdező kommentje:
nem volt. tudom, hogy alacsony a progeszteronszintem, ki is mutatta a vérvizsgálat, de a doki elintézte annyival, hogy biztos abban a ciklusban nem volt peteérésem..
2012. jún. 3. 21:07
 8/13 anonim ***** válasza:

Mi is 10hónapnál járunk és egészségesek vagyunk:(

Lehet,mert annyira szeretnénk nem sikerül.

Ha alacsony a progeszteron szinted arra van gyógyszer,kaptál? pl utrogestan stb.

A 21 nap önmagában nem gond,de ha alacsony akkor a beágyazódással gond lehet.Már amennyire én tudom.

Barátcserjét én is szedtem pms tünetekre és nekem nagyon szépen beállította a 26-29napos ciklusaimat 27napra és nem is görcsöltem,barnáztam vérzés előtt.

2012. jún. 3. 21:08
 9/13 A kérdező kommentje:
arra nem kaptam, csak a tsh-ra. orvost fogok váltani, úgy döntöttem, ha ennyire lesz*rja, akkor keresek mást :S
2012. jún. 3. 21:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem minél előbb menjél el másik dokihoz.

Nekem azt mondta a vérvétel előtt,ha alacsony a prog.szintem kapok gyógyszert és akkor az segít!Nekem nem lett alacsony,de neked tuti segítene!!

Mielőbbi babásodást kívánok!

2012. jún. 3. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!