Ez a 3. clostys hónapom, egy hét van még a nemvártig. De már úgy vagyok hogy nem is reménykedem. Nem szedem tovább vagy jó lenne folytatni?
Figyelt kérdés
Volt már olyan nektek, hogy akkor sikerült? van érett tüszőm és mégsem sikerül nem értem..2009. nov. 18. 20:21
1/2 anonim válasza:
Ha az orvos mondja hogy folytasd én folytatnám. Nekem ez a 4. clostis hónapom, bár élesbe csak most mehetünk mert eddig gond volt. Elvileg lesz még 2 ilyen hónap, bár remélem nem lesz többre szükség.
2/2 anonim válasza:
Én 5 Clostys hónap után akartam feladni. Hiába szedtem, hiába voltak érett peték, egyszerűen nem találtuk el a megfelelő időt. Ekkor vettem meg életem első ovu tesztjét. És a 6. (akkor már Closty mentes)hónapban a teszt "segítségével" terhes lettem.
Véletlenül se add fel! Elvileg a Closty kihat még a köv. hónap(ok)ra. Próbáld ki az ovu tesztet, nagyon ajánlom.
A babám most fél éves. A ovu teszteket is eltettem emlékbe a + terhességi tesztek mellé, mert úgy érzem, annak köszönhetem részben.
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!