Múlt hónapban kiírt kérdésem megint fenn áll?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Mi számit nem kívánt (abnormális) barnázásnak?
Az a barnázás, amely nem a fentebb említett intervallumokban történik, abnormális barnázásnak számít. Abnormális a menstruáció megjötte előtt napokkal már barnázni!
Ennek a típusú abnormális barnázásnak több oka lehet. A leggyakrabban az oka a menstruációt napokkal, akar egy héttel megelőző barnázásnak a progeszteronhiány! A progeszteron feladata meg- és fenntartani a méhnyálkahártyát arra az esetre, ha teherbeesés történt, és ha nincs elég progeszterontermelődés, a méhnyálkahártya le fog dobódni!
Azok a hölgyek, akiknél progeszteron hiány (ösztrogén dominancia) van, az esedékes menstruációs vérzésük előtt napokkal, vagy akar egy héttel is már barnázást tapasztalnak!
Ez egy alapvető terméketlenség jele és szintén okozhat korai vetélést.
Itt Angliában nem adnak semmiféle gyógyszert, barnázásra...most mit tegyek? Ha valakit megkérnék otthon, lehet fel tudna íratni valamit? Most teljesen kétségbe estem...első terhességemmel semmi gond nem volt, van egy 3 éves egészséges kislányom, de most terméketlen lettem? Ezt nem értem:(
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!