Teszt! Ti láttok rajta valamit? (kép)
Figyelt kérdés
16-ra nem vártam, ma reggel teszteltem facelle 25ös teszttel. Élőben látok valamit, de képeken annyira nem. Valaki lát második csíkot?2013. nov. 18. 11:30
5/13 anonim válasza:
Egyértelműen két csík, gratulálok!
6/13 A kérdező kommentje:
Jézusom, el sem hiszem :))) Több, mint egy éve vártunk rá. Viszont eddig nem szedtem semmit, van itthon B-komplex vitaminom + folsav. Szerintetek elkezdjem most azt szedni? legalább, amíg nem veszek terhesvitamint?
2013. nov. 18. 11:46
7/13 anonim válasza:
Gratulálok :)
Persze nyugodtan szedd a B vitamin+folsavat. Igyál eleget, pihenj amennyit tudsz :)
9/13 Norandi válasza:
ez bizony pozitív! :) Gratulálok! :)
10/13 anonim válasza:
Pozitív! Nekem is ilyen halvány volt több,mintegy éve,legalább 4 tesztet csináltam,mire elhittem;-)
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!