Kétkedő érzések?
Igazából nem is tudom, akarok-e gyereket. Néha nagyon, néha meg nagyon nem. Abszolút benne vagyok a korban, 32 éves vagyok, tulképp bőven itt lenne az ideje, hogy legyen gyerekünk. De én bizonytalan vagyok magamban. Általában a nők nagyon akarnak gyereket, minden babára mosolyognak, gügyögnek, imádnak mások babájával lenni, hát én nem. Vagy csak nagyon kicsit.
Tartok tőle, hogy, ha teherbe esem, nem fogom szeretni ezt az egészet. Vagy az ember a saját gyerekével máshogy van?
Olyan bizonytalan vagyok :/
Engem sem mozgatott meg soha mások gyerekei. Szóval ez ne tartson vissza, ha csak emiatt vagy bizonytalan.
A saját gyerek, az egészen más, hidd el!!!
Szerintem 32 évesen már ne gondolkozz túl sokat, ha valóban szeretnél gyereket és minden adott is hozzá. Egy biztos: megbánni nem fogod. :-)
Én sem gügyögtem soha babakocsikba, sőt még terhesen sem érdekeltek más babák. De az én pocakomban növekvő kis élet első perctől fogva megbabonázott. Ahogy pozi lett a tesztem, bőgtem mint egy vadállat, mert annyira jó érzés volt hogy elkezdett nőni egy pici kis élet a hasamban. Az első UH, majd a következők, ahol már babaformája kezdett lenni. Ááá, leírhatatlan.
Nagyon fogod szeretni, ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!