Kétkedő érzések?

Figyelt kérdés

Igazából nem is tudom, akarok-e gyereket. Néha nagyon, néha meg nagyon nem. Abszolút benne vagyok a korban, 32 éves vagyok, tulképp bőven itt lenne az ideje, hogy legyen gyerekünk. De én bizonytalan vagyok magamban. Általában a nők nagyon akarnak gyereket, minden babára mosolyognak, gügyögnek, imádnak mások babájával lenni, hát én nem. Vagy csak nagyon kicsit.

Tartok tőle, hogy, ha teherbe esem, nem fogom szeretni ezt az egészet. Vagy az ember a saját gyerekével máshogy van?

Olyan bizonytalan vagyok :/

2013. nov. 17. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor vállalj, ha akarod. Egyébként az első szívhangjától imádnád :)
2013. nov. 17. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
engem sem mozgatott meg szinte sehogy egy gyerek látványa stb,aztán lett a tesóm lánya,akit MEGISMERTEM,így megszerettem,de még akkor sem mozgatott meg más gyerek,baba,aztán lett sajátom,aki az én kis padavanom,imádom,nem tudom eleget ölelgetni,akitől kialvatlan vagyok és fáradt ÁLLANDÓAN,de ezt a szeretetet nem lehet mással összehasonlítani,tudod a szerelem reptet,a fellegekben jársz,míg a gyermek iránti szeretetnek mélysége.csak a gyermek-szülő kapcsolat az,ami feltétel nélküli.próbáld ki,az élet legnagyobb kalandja:)
2013. nov. 17. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Engem sem mozgatott meg soha mások gyerekei. Szóval ez ne tartson vissza, ha csak emiatt vagy bizonytalan.

A saját gyerek, az egészen más, hidd el!!!

Szerintem 32 évesen már ne gondolkozz túl sokat, ha valóban szeretnél gyereket és minden adott is hozzá. Egy biztos: megbánni nem fogod. :-)

2013. nov. 17. 22:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a pozitív hangokat és a megerősítéseket, igazán nagyon jól esik! :)
2013. nov. 18. 08:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Én sem gügyögtem soha babakocsikba, sőt még terhesen sem érdekeltek más babák. De az én pocakomban növekvő kis élet első perctől fogva megbabonázott. Ahogy pozi lett a tesztem, bőgtem mint egy vadállat, mert annyira jó érzés volt hogy elkezdett nőni egy pici kis élet a hasamban. Az első UH, majd a következők, ahol már babaformája kezdett lenni. Ááá, leírhatatlan.

Nagyon fogod szeretni, ez biztos.

2013. nov. 19. 14:24
 6/6 A kérdező kommentje:
:) köszi :)
2013. nov. 20. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!