Szerintetek mitől lehet ez? 3negatív teszt ellenére lehetek terhes? A hasam kezd növögetni kb.10hetes lehetnék (légyszi ne hurrogjatok le), de tényleg látszik és nem be beszélem!
Figyelt kérdés
Olyan fura érzésem van mint aki jó van lakva és a lényeg az hogy nem alul, hanem a mellem alatti rész van jobban felpuffadva, vagy esetleg más betegségem lenne.Kb egy hete érzem igy!Ja és szep.7-én kellett bevennem egy esemény utáni tablettát.Köszi a válaszokat! 26/L2009. nov. 18. 16:50
1/11 anonim válasza:
Mért nem mész el nögyógyászhoz?Ha tényleg terhes vagy és 10 hetes ö biztosra megtudja mondani.
2/11 anonim válasza:
Ha terhes lennél, nem a melled alatt kezdene nőni a hasad. Főleg nem az elején. A has általában a 16-20. hét körül kezd csak nőni.
Ja és gondolj a negatív tesztekre is....
4/11 A kérdező kommentje:
Szept.7-én be kellett vennem egy esemény utánni tablettát és megjött tőle 20-án majd okt.27-én!Azóta tuti hogy nem történt olyan eset amitől teherbe eshettem.Vagy szerintetek ez a gyógyszer mellékhatása lenne még?De olyan rossz érzés.Ha megyek dokihoz most azt sem tudom hogy nőgyógyászhoz vagy körzetihez menjek?
2009. nov. 18. 17:04
5/11 anonim válasza:
Az 1. vok!Menj a nögyógyászhoz!Elmondod amit érzel!És legalább kiderül h terhes vagy-e!Ha nem akkor ráérsz elmenni a háziorvosodhoz!
6/11 anonim válasza:
Nem vagy terhes azóta volt menzeszed
7/11 anonim válasza:
Nem álterhes vagy? Nagyon szeretnél babát? Én is voltam már így!
8/11 anonim válasza:
kedves utolsó.olvasd már el jobban mit írt a kérdező.esemény utánit vett be.ha annyira szeretne babát akkor nem vette volna be az esemény utánit.
9/11 anonim válasza:
Éppenséggel a nem kívánt terhesságtől való félelem is okozhat hasonló tüneteket. Ha esemény utánit is vettél be, három negatív teszten is túlvagy, és ha jól gondolom, időközben már menstruáltál is, akkor nem érdemes bebeszélned magadnak, hogy attól vagy felpuffadva, mert terhes lehetsz. Pillanatnyilag ennek a legkisebb a valószínűsége. A puffadás "helye" inkább belgyógyászra tartozik (szerintem), de a háziorvosod valószínűleg pontosan fogja tudni, kihez küldjön kivizsgálásra.
10/11 anonim válasza:
nem vagy terhes, nyugodj szépen meg!! valami mástól lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!