Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Clostylbegit kinek mennyire...

A Clostylbegit kinek mennyire segített és mennyi idő után? Hogy kellett szednetek?

Figyelt kérdés
Nekem azt mondta a doki, hogy a menstruáció 5. napján kezdjem napi 2x, 5 napig. Ez lesz az első Closty kúrám.
2013. nov. 14. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is most kezdtem, tegnap. De első alkalommal 1x1 et kell szedni. A tajekoztatoban is le van îrva. Majd a masodik honapban kell 2x1 ha szükseg van rà.
2013. nov. 15. 12:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem így írta fel a doki, hogy napi 2x..
2013. nov. 15. 19:41
 3/9 anonim ***** válasza:

vszínű rögtön a nagyobbik addaggal kezdi.

Azért kérdezz rá hogy a tájékoztatóban első alkalommal kevesebb adagban írják a szedést. hogy miért igy szedeti? kiváncsi vok rá,mert én nekem akkor felesleges az 1x1 mert az még úgy sem használ?

2013. nov. 15. 20:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Mindenképpen rá fogok kérdezni!
2013. nov. 15. 20:46
 5/9 anonim ***** válasza:
szia nekem annó 2*1 el kellet de már nem tudom hanyadik napon kellet kezdenem, első closty hónapban össze jött a baba de sajnos egyéb okok miatt az a baba nem maradt meg. 1 év mulva megint kaptam ugyan ebben a dózisban akkor viszont nem lett peteérésem a gyógyszer hatására sem. rá egy hónapra spontán gyógyszer nélkül lettem terhes most 18 hetes a pocaklakó! Sok sikert nektek!
2013. nov. 18. 08:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Remélem nekünk is hamar összejön. Elég sok helyen olvastam, hogy a "clostys" babák sajnos elmentek. Ez ugye nem a gyógyszer mellékhatása??
2013. nov. 18. 09:25
 7/9 anonim ***** válasza:
5 ös vagyok.nem nem a gyógyszer miatt van! nekem más okok miatt ment el a babám.
2013. nov. 18. 17:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom! Gratulálok a pocakcsodához, remélem vele minden rendben. Jó egészséget nektek! Ja, és köszi a választ!
2013. nov. 18. 17:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm :) igen vele minden rendben csak sokat kell feküdnöm pihennem, de ez a legyen a legnagyobb problémánk :) Nektek pedig sok sikert a babához :)
2013. nov. 18. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!