14-15-ik dpon milyen tünteitek vannak? Ugye ez a "krízis"időszak, hogy megjön, vagy nem. Ki parázik még rajta kívül, akinek nincs még + tesztje?
Kedves 2-ik.
Neked az imént válaszoltam a kérdésedre.Nagyon esélyes vagy.Milyen tüneteid vannak?
Megírnátok mitől van ez?:
Ma reggel azt vettem észre,hogy olyan sárgás-világosbarnás folyásom van,de nem egyfolytába.A hőm változatlan 36,9.Melleim nem fájnak annyira.Legkésőbb Hétfőre nem vártam,szerencsée nem is jött meg.De miért enyhült a mellfájdalmam?Az alahasamat is érzem,mintha meg akarna jönni.Segítsetek már léccike,hogy most akkor meg fog jönni,vagy babás vagyok?Hétfőn - volt a tesztem.
köszi a válaszodat.
én tesztelnék a helyedben,mert 1.5 naponta duplázodik a hcg hormon.
és lehet hétfő óta már + lenne.
sok a barna?
Sziasztok!Így alakultam mára:
Nem sok,és nem olyan a színe mintha barna lenne,hanem inkább sárgás barna,vagy nagyon világos rózsaszín,--én már ne is tudom,de ne sok.És megjön érzésem van.Miért van ez?Miért enyhült a mellfájdalmam?Nem vagyok terhes és meg fog jönni?
én tesztelnék holnap reggel.
de ha esik a hőd reggelre akkor sajnos menzi lesz.Sajnálom
Köszi.
Keresgélek a neten erről a rózsaszínes folyásról valahol.Talán nem is kell aggódnom,és a hőm nem fog esni:)Minden esetre nem fogok emiatt idegeskedni,mert aztán tényleg megjön.Pénteknél hamarabb nem szeretnék tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!