Hol találok olyan hőgörbéket, ahol a terhesség ellenére megjött a mensi?
Csináltam tesztet, - lett, de ettől függetlenül szeretnék látni hőgörbéket.
Egyszer találtam valamelyik kérdésnél, de annyi van, hogy képtelen vagyok mégegyszer megtalálni.
A fertility oldaltól rakta be valaki, de ott csak úgy tudsz görbéket nézni, ha vip tag vagy.
Ha nem vagy terhes minek a hőgörbe?
Egyébként ha ennyire hiszel még a csodákban,miért nem mész el nőgyógyászhoz,ott vérvizsgálatból már kimutatnák a terhességet!
Nem hiszem, hogy terhes vagyok.
Szeretnék látni hőgörbéket. Ez olyan nagy bűn???
Kedves Kérdező!
Ne törődj ezzel a taggal!
EZ EGY rideg, hideg, rosszindulatú TAG, aki mindenkinek megmondja a tutit!
Persze hogy jogodban áll kérdezni, hisz az oldal neve is erre utal :)) Hagy figyelmen kivül az ilyeneket, mert ez lesz a legnagyobb büntije!
Sziasztok! Ha megjön,nem vagytok terhesek!!!Nagyon nagyon ritka az az eset.Ha mégis van vérzés,az nagyon minimális.Kb. 1-2 nap,de akkor is elég egy tisztasági betét.Kérlek ne ámítsátok magatokat.Annak a válaszolónak üzenem,aki holnap tesztelni akar,annak ellenére,h. megjött neki,hogy ne csinálja meg azt a tesztet.Hagyja a következő hónapra,mert pénzkidobás.:)
Nem rosszándékból írok,én is beleestem ebbe a hibába,persze utána csalódtam,és sajnáltam azt a kidobott 800ft.-ot tesztre.Holott nekem is megvolt,csak hááát nem annyi,meg hát nem úgy, meg fájdogált a méhemnél,meg anyám tyúkja.
Csak józanul csajok!
Azért ez hihetetlen!!!!
Felteszek egy egyszerű kérdést, ill. kérést, és választ nem kapok rá. Miért kell azt hinni, hogy terhesnek hiszem magam. Nem hiszem, és nem reménykedek, hogy mégis.
Egyszerűen kíváncsi vagyok.
Amúgy édesanyámnak többször is megjött a tesómmal..
nekem viszont pont most jött meg a nem vártam, de sokkal rövidebb volt, ezért egymás után két nap is teszteltem, mielőtt folytattam volna a clostylbegitet
nekem megér 300Ft-ot, hogy nem okozok semmi bajt
vaterán 50db teszt 4000Ft és tökéletesek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!