Hol találok olyan hőgörbéket, ahol a terhesség ellenére megjött a mensi?
Én nem csináltam tesztet, és valószínűleg nem vagyok terhes. Kezdek mostanában túlságosan görcsölni azon, hogy körülöttem mindenkinek gyereke lesz.
Egyébként nekem 2 napig volt meg igazán, de az sem úgy ahogy szokott, 3-4. nap meg szinte semmi. Egyébként 5 napig szokott tartani. És 2 napot késett. Viszont a hőm szépen esett, de a múlt havi átlagot, csak ma reggel érte el. (szombaton jött meg)
Mindig várom a holnapot hátha lezuhan a hőm. Meg már láttam itt valahol egy görbét, a mensi alatt lent volt, aztán visszament.
És az egy tesztemet arra tartogatom, hátha egyszer nem jön meg.
Ezért szeretnék látni olyan görbéket, ahol megjött. Hátha okosabb leszek. :)
Szia
Attól hogy most "megjött" attól még lehetsz terhes ha a teszt pozitiv. Előfordúl hogy van egy kis vérzés a beágyazodáskor de van olyan a családomban akinek az 5 hónapig ciklusosan meg volt a mensije és rendes időben. Ilyenek vannak szerintem a tesztelés nem pazarlás csináld meg nyugodtan.
Kedves Kérdező!
UGYANABBAN a cipőben vagyok mi Te!
Nekem is késett 2 napot.Mgjött 2 nap késéssel,2 napig volt meg rendesen,aztán csak itt-ott volt valami.De nekem a tesztem mensi előtt - volt.Nekem is többen javasolák,hogy teszteljek,lehet hogy holnap ellövök egyet.
A derekamat én is érzem,és ami a furi,hogy a méhemet is,és azóta is többször járok pisilni.
Az alaphőm 36,3 és mensikor 36,6-ra ment le arra a 2 napra,tegnap 36,75,ma meg 36,7.Számban mérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!