A megjönérzés, és cicifájás milyen ha baba van a dologban?
olyan mint menzikor vagy másabb?
nektek miből volt gyanus hogy baba van,mielött a teszt nem volt +?
Iszonyat fájt a mellem,főleg felül!
Még a melltartót is alig bírtam elviselni.
Teljesen más a görcsölés is,és valahogy a megjön érzés sem olyan jellegű,inkább feszítő érzést éreztem.
Na meg folyton szédültem.
Én a mellfájásról tudtam, hogy baba van, még azelőtt 3 nappal, hogy meg kellett volna jönnie. Rögtön érezni fogod (ha lesz ez a tüneted, mert vkinél nincs), hogy ez más, teljesen máshogy, máshol fáj. Nekem elég nagy melleim voltak terhesség előtt is, volt súlyuk és a terhességi cicifájás valami borzasztó volt. 3 hónapig tartott kb és néha annyira fájt, ha vmi csak hozzáért, h sírni tudtam volna. Ébredés után az ágyból csak úgy tudtam kiszállni, h közben tartottam a melleimet, mert le akartak szakadni... szóval össze se lehetett téveszteni a menstruációs cicifájással.
Egyébként én viszonylag olcsón megúsztam, mert ezen kívül semmi más tünetet nem produkáltam, se hányinger, se hányás, se semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!