Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A megjönérzés, és cicifájás...

A megjönérzés, és cicifájás milyen ha baba van a dologban?

Figyelt kérdés

olyan mint menzikor vagy másabb?

nektek miből volt gyanus hogy baba van,mielött a teszt nem volt +?

2009. nov. 17. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Iszonyat fájt a mellem,főleg felül!

Még a melltartót is alig bírtam elviselni.

Teljesen más a görcsölés is,és valahogy a megjön érzés sem olyan jellegű,inkább feszítő érzést éreztem.

Na meg folyton szédültem.

2009. nov. 17. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Én a mellfájásról tudtam, hogy baba van, még azelőtt 3 nappal, hogy meg kellett volna jönnie. Rögtön érezni fogod (ha lesz ez a tüneted, mert vkinél nincs), hogy ez más, teljesen máshogy, máshol fáj. Nekem elég nagy melleim voltak terhesség előtt is, volt súlyuk és a terhességi cicifájás valami borzasztó volt. 3 hónapig tartott kb és néha annyira fájt, ha vmi csak hozzáért, h sírni tudtam volna. Ébredés után az ágyból csak úgy tudtam kiszállni, h közben tartottam a melleimet, mert le akartak szakadni... szóval össze se lehetett téveszteni a menstruációs cicifájással.

Egyébként én viszonylag olcsón megúsztam, mert ezen kívül semmi más tünetet nem produkáltam, se hányinger, se hányás, se semmi...

2009. nov. 17. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:
na hát én kivétel vagyok.nekem pont ugyanúgy fájtak a melleim,mint menszi előtt.el is könyveltem magamban h na megint meg fog jönni.meg volt a megjön érzés volt.az is ugyanolyan volt.semmivel sem másabb.
2009. nov. 17. 17:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is úgy voltam mint a 2. válaszoló.Teljesen máshogy fáj,és pihenés után elég rossz érzés.Viszont nekem a 7.héttől kezdődött. mensis érzés az viszont olyan volt hogy 30 percenként néztem mikor önt el a vér.A mi nekem feltünt az a sürü pisilési inger,a párom már rosszul volt mikor mentem a wcre.Ez akkortól jelentkezett amikor meg kellett volna jönnie.2 nap múlva teszteltem pozit.14 +2hetes km.
2009. nov. 18. 05:58
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

[link]

2009. nov. 18. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!