Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás járhat menzi...

Beágyazódás járhat menzi szerű görcsöléssel?

Figyelt kérdés

Ma vagyok a 7. dpo-n és elég intenzíven görcsöl a hasam,mint menzikor...

A elöző terhességemnél nem emlékszem hasonló tünetre,de utána olvastam és elég sokat "érezték"így a beágyazódást.

Volt esetleg valakinek hasonló tünete?

2013. nov. 10. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálam azzal járt. Egyik csütörtökre nem vàrtam, előtte hétfőn erős görcseim voltak. :-)
2013. nov. 10. 14:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,akkor majd egy hét múlva kiderül :)
2013. nov. 10. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 9 nappal a menstruáció előtt kezdődött ez az érzés, már 3 napja tart. Remélem a beágyazódás miatt érzem, egy hét múlva talán már tudni fogom. Szorítok neked! Légy szíves írd meg mi lett végül.
2013. nov. 10. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 10.dpo-n éjszaka olyan erősen görcsölt a hasam, hogy arra ébredtem fel. Olyan volt mint amikor meg akar jönni. De annak korai volt. Még gondolkoztam is rajta, hogy veszek be egy görcsoldót. Másnap is erősen görcsölt és utána is, csak már tompábban. Így utólag tudom, hogy a beágyazódást éreztem . Szorítok!
2013. nov. 10. 19:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,jelentkezni fogok az eredménnyel,remélem a beágyazódást éreztük :)) Ma már nem érzem,de 2 napig elég erősen g görcsöltem :)
2013. nov. 11. 10:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Nekem sajnos nem jött össze,de megfogadom,hogy soha többet nem keresem a jeleket :(
2013. nov. 16. 13:40
 7/7 anonim ***** válasza:
oh sajnálom:-(
2013. nov. 28. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!