Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás járhat erősebb...

Beágyazódás járhat erősebb menstruációs szerű görcsöléssel?

Figyelt kérdés

febr28-márc3 közt foganhatott meg a baba ha megfogant..(nagyon remélem)14ére nem várom kb...(nem pontos a ciklusom,ezért irom igy)

ma biztos voltam benne,hogy megjött,mert ugy elkezdtem görcsölni,mint mikor első nap a legerősebben megjön.

de semmi,azóta sem...

talán beágyazódás?rózsaszín folyás nem volt...

mi a véleményetek?

2011. márc. 9. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem erős mensi szerű görcseim voltak beágyazódáskor és derékfájás.
2011. márc. 9. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak görcseim beágyazódáskor. Drukkolok
2011. márc. 9. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Én leírom nekem hogy volt:beágyazódáskor először a derekam kezdett el nagyon fájni,a mellem megduzzadt,aztán hirtelen rengeteget kellet járnom pisilni,az alhasi vérbőség miatt.Olyan helyen jöttek ki pattanások,ahol sose (pl:hátam),aztán esténként a mensi szerű görcsök mindig erősödtek.A leggyanúsabb az volt amikor egyik este elkezdett nagyon feszíteni az alhasam,belesugárzott a derekamba,meg a farcsontomba tompa fájdalmat éreztem.2 nappal a nem várt előtt meg hiába ettem éhes maradtam,pillanatok alatt emésztett a gyomrom.Ezek mind nem várt előtt voltak.És a testápoló folyás is jel volt,amit a vizes folyás váltott,majd szárazság.Tudom hogy ilyenkor az ember már türelmetlen és várja a jeleket,ezért írtam le,hogy nálam ez volt.
2011. márc. 10. 07:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem van amikor van a mensim előtt több nappal erős mensiszerű görcs (amikor azt hiszem meg is jön), van amikor meg nincs, de eddig még mindig megjött sajnos. :( Úgyhogy szerintem én a jelekből nem fogok rájönni, hogy mensi lesz vagy baba, mert nekem mindig más jelek vannak és mindig mensi lett belőle. :(
2011. márc. 10. 07:48
 5/5 anonim ***** válasza:
én nem tudom hogy baba e vagy sem de 3 napja fáj a hasam tegnap hányingerem volt egész nap ma hányingerrel keltem és mensi szerű görcsöléseim vannak és mindjárt megjön érzésem van 7 nap van a nemvártig
2011. márc. 10. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!