Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy terhes vagyok,...

Lehetséges hogy terhes vagyok, csak nem mutatja ki a teszt?

Figyelt kérdés

10 napja késik a menstruációm,eddig az összes teszt negatív: egy negatív és egy halvány szellemcsíkos x-epil teszt,egy - gravi hcg és egy szintén nega corax be sure tesztem van.A melleim kicsit megnőttek és semmi jel nem utal arra hogy meg fog jönni.Igaz,szokott máskor is csúszni a menszeszem.Múlt hónapban voltam nőgyógyásznál,aki megnézett ultrahangon,nincs cisztám,minden rendben.

Megszakítással védekeztünk,de nem lenne baj ha jönne a baba,mert januártól élesben is próbálkoznánk.

Van olyan,hogy a babát nem mutatja ki a teszt,vagy csak nagyon sokára?

2013. nov. 10. 11:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha csak nem nagyon későn estél teherbe, akkor 10 nap késéssel már bármilyen teszt a nap bármely szakában kimutatná a terhességet.

Lehet hogy idegesség, stressz vagy valamilyen hormonális probléma miatt késik.

Nekem 3 nap késés után a délutáni teszt erős pozitív volt. Nekem mondjuk eleve 24-25 napos ciklusaim vannak.

De 10 nap késés után egy átlag ciklus mellett is ki kéne mutatnia a tesztnek.

2013. nov. 10. 11:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben,értem.Köszönöm a válaszod.Akkor valószínűleg ismét csak elhúzódott a ciklus.Ha még sokáig nem jön meg,elmegyek orvoshoz.
2013. nov. 10. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!