Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ez annak a jele hogy...

Lehet ez annak a jele hogy sikerült a baba?

Figyelt kérdés
ovum napján voltunk együtt a párommal ( azóta is 3 naponta), ez 26 napja volt. 28.án kellett volna megjönnie, és már 8 napja el is kellett volna múlnia, de meg sem jött... tegnap fájt a mellem, de nem a bimbóm hanem alul és oldalt. ma már nem fáj, de picit még érzékeny,hányingerem nincs, ámde olyan szagokat érzek amiket a körülöttem lévők nem. fehér, világossárga folyásom van. mit gondoltok lehet arra gondolni hogy összejött? reggel veszek tesztet, de annyira izgatott vagyok, kíváncsi vagyok a ti véleményeitekre is.
2013. nov. 9. 17:10
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem lehet, de a teszt a tuti. drukk!!!
2013. nov. 9. 17:12
 2/10 anonim ***** válasza:
szia,én ma teszteltem iszonyat halvány pozit.Ugyanezeket érzem.Drukkolok,reggel írd meg.Digitális clearbluet javaslom,drága de biztos!
2013. nov. 9. 17:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Felelőtlenség lenne azt írnom erre hogy igen, mert mikor valaki nagyon vágyik babára és figyeli magát akkor kepzelhet is hasonlo erzeseket, de de ha valoban igy van akkor akar lehet is. En is ekkora terhessegnel ereztem ezeket. Plussz sokat pisiltem az alhasi verboseg miatt ;)

Drukkolok!

Ird meg holnap mi lett a teszt!

2013. nov. 9. 17:15
 4/10 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm :) nem élem már bele magam, túl sokszor éltem bele magam, mostmár úgy vagyok vele, hogy érdekel persze, de majd csak a teszt után örülök :) reggel megírom az eredményt. :)))
2013. nov. 9. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel :) Szurkolok! :)
2013. nov. 9. 18:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kérdezném a kérdezőt,hogy mi lett a teszt eredménye?

Én még várok egy két napot!

2013. nov. 10. 12:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Csodálom,hogy eddig bírtad!:) Csináltál tesztet?
2013. nov. 10. 15:02
 8/10 anonim ***** válasza:

az utolsó az most tőlem kérdezi amit kérdez? én írtam,hogy még várok egy két napot!

ha tévedtem akkor bocsi!

2013. nov. 10. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, én a hármas vagyok, na mizu?
2013. nov. 12. 21:50
 10/10 A kérdező kommentje:
sziasztok. tegnap este csináltam tesztet, negatív lett... viszont ma reggel nagyon kevés mennyiségű és halványpiros... rózsaszín jött meg, azóta is van de nagyon kevés. ez lehet beágyazódás vagy nem? olyan jól esik hogy így érdeklődtök :)
2013. nov. 13. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!