Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti láttok 2. csíkot?

Ti láttok 2. csíkot?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. nov. 9. 09:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nem értek a lombikhoz, de et +8 gondolom azt jelenti hogy a beültitől 8 nap. Tehát a beágyazódás és a hcg hormonterhelés még csak most kezdődik.

Ha nem lombikos lennél ez kb a 20-22. ciklusnapot jelentené.

Így pedig egyezik a terhesség 1-2. hetével, ahogy a digitális mutatja. És így nem csoda, hogy a nem digitálison mi semmit nem látunk.

Mikor nem kellene megjönnie!!

Jajj, nagyon szurkolok neked, de kérlek még ne bízd el magadat!!

2013. nov. 9. 11:35
 12/25 A kérdező kommentje:
Igen énis így vagyok vele.Fagyasztott beültetés volt a ciklus 21.napján 2db 4napos embriot ültettek be.Ma vagyok a ciklus 29.napján.
2013. nov. 9. 11:51
 13/25 anonim ***** válasza:
Engem a cb digitális soha nem vert még át, pedig nem kettőt használtam el...sok-sok sikert!!!
2013. nov. 9. 12:02
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pozitiv,az oszes teszted:) gratula
2013. nov. 9. 12:11
 15/25 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. nov. 9. 12:19
 16/25 F.B.I. ***** válasza:

Nem akarlak tévútra vinni, de szerintem ez pozitív.

én látom amit te!

halkan :)

Nagyon drukkolok!

2013. nov. 9. 12:20
 17/25 anonim ***** válasza:

én halványan látom, ha jól látom rózsaszin a csik ugye? ha igen akkor az már pozitiv. ez az én kérdésem volt még multkor:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

drukkolok, majd irj!

2013. nov. 9. 13:20
 18/25 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek.Holnap reggel csinálok egy újjat.kedves utolsó énis látom a kérdésednél a teszteket:)
2013. nov. 9. 14:45
 19/25 anonim ***** válasza:
a kazettásan nem látok de a sima tesztcsikon nagyon halványan látszik a csik,de mivel korainak is mondhato a tesztelés szerintem sikeres volt a beültetés főleg hogy a digitális teszt is azt mutatja,gratulálni majd akkor fogok ha a doki is mindent rendben talál ;) sok sikert
2013. nov. 9. 16:30
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ez jó eséllyel pozitív, itt vannak az enyémek.Az elején pont ilyen halvány volt. Én látom a csíkot. Drukkolok! :-) [link]
2013. nov. 9. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!