Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS! Láttok második csíkot?

SOS! Láttok második csíkot?

Figyelt kérdés

Nagyon félek, mert 8 napja késik és nem szokott, viszont a 10-ess tesztem csak MA reggel lett ilyen! Az első két terhességemnél szép erős volt a teszt most meg ennyire halovány, legalábbis én látom... Ha terhesség akkor gond van? :/

[link]

[link]

2013. jún. 17. 06:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen ez pozi:) nekem is ilyen halvány volt a tesztem 10 hónapja, most meg épp büfiztetem ;) grat.
2013. jún. 17. 06:18
 2/14 A kérdező kommentje:
Azért aggódom mert középidőben volt peteérésem, után nem is voltunk együtt a párommal, ennek már 20 napja és csak most ilyen?:(
2013. jún. 17. 06:24
 3/14 anonim ***** válasza:
Ez nem számít, mert a teszted akkor is pozi :) Mellesleg nem minden teszt egyforma, van amelyik hamarabb van amelyik később mutatja ki.
2013. jún. 17. 06:33
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. jún. 17. 06:40
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen, ez pozitívnak tűnik. A népi bölcseletek szerint kislány várható, mert a lányegyedek lustábbak, lassabban érik el a célt, és később ágyazódnak be. Velem is így volt, egy hetes késésnél alig látszott a csík, aztán 7 hetesen a doki közölte, hogy a szuperéles uh szerint nem lát terhességre utaló jelet, így nem vagyok terhes. Épp most ébredt a kétéves lányom...
2013. jún. 17. 07:14
 6/14 anonim ***** válasza:
elég halovány, de pozitív!!
2013. jún. 17. 07:14
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát a két fiam után örülnék egy lánynak, de nyugodt csak akkor leszek ha a doki megerősíti...
2013. jún. 17. 07:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem ez nagyon halványnak tünik ha lassu a baba ha nem.Nem lehet hogy a teszttel van baj?Csinálj már holnap vagy holnapután reggeliböl egy digitális clear bluet.
2013. jún. 17. 07:36
 9/14 A kérdező kommentje:
Mindenképpen csinálok másfajta teszttel...
2013. jún. 17. 07:47
 10/14 anonim ***** válasza:
szia hát nagyon rá kell szuggerálni hogy látszódjon a második csík! de lehet hogy tényleg a teszt nem a legjobb! ugy hogy 2 nap múlva első pisiből tesztelj újra! szurkolok!! majd írd meg mi lett az eredmény! :)
2013. jún. 17. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!