Krisztina9001 kérdése:
Menszi elött kinek van fehéres folyása ez lehet terheségi jel is?
Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 23:24
1/5 anonim válasza:
Nekem mindig van 1-2 nappal előtte, ilyenkor már tudom, hogy meg fog jönni és nem sikerült teherbe esnem.
2/5 anonim válasza:
Nekem ez volt az egyik jel, mert előtte nem fehér szokott lenni.
3/5 anonim válasza:
Szerintem erre nem lehet adni, hogy milyen a folyás... Nekem már volt ilyen is olyan is, és mégis mensi lett belőle.
És terhesség esetén is lehet bármilyen, olvastam itt, hogy valakinek vizes volt, valakinek fehér krémes, valakinek barna, valaki meg teljesen száraz volt...
4/5 anonim válasza:
Nekem közepes mennyiségű, fehér krémes folyásom volt mindkét terhességemnél, a nem várt előtt 2-3 nappal kezdődött. Menszesz előtt nekem változó volt, hogy mi jelentkezett.
5/5 anonim válasza:
Nekem minden hónapban mensi előtt ilyen folyásom van.Ne adj ezekre a "tünetekre"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!